| DolceKiss a întrebat:

In curând voi ieși cu un grup de prieteni printre care este si un băiat care mi-a atras atenția ca sa zic asa. Întrebare pentru băieți:după părerea voastră cum as putea sa fac o impresie buna? Funda happy merci! happy

Răspuns Câştigător
| DavidoW a răspuns:

Fi tu! asa cum esti de obicei, nu purta masti doar sa faci o impresie buna, sigur o sa te placa asa cum esti tu, daca nu da-l in cac.t nu e ultimu baiat, el pierde nu tu! O seara faina!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poarta-te natural, daca ii place de tine cum esti, te va baga el singur in seama.

| George8916 a răspuns:

Greu de spus laughing acuma nu vreau sa te supar sau sa te enervez, dar depinde de fiecare ce preferinte are laughing si cat de bine arati/comporti.
Depinde ce fire e, daca e tampit nu ai ce face, mai bine il lasi in lumea lui laughing
Cel mai bine ar fi sa faci cum crezi tu ca e mai bine.
Mult noroc!

| DolceKiss explică (pentru George8916):

Stii ce? Raspunsul tau chiar m-a ajutat laughing Adica, pana la urma trebuie sa fac cum consider eu. Totusi voiam sa vad cam la ce sunt atenți băieții la prima întâlnire...ma rog, nu chiar prima întâlnire ...in fine, intelegi tu laughing

| Gabriel_Petrescu_1990 a răspuns (pentru DolceKiss):

Pai eu sunt baiat si iti recomand sa fii zambareata, sa te interesezi de la prieteni lui ce ii place iar George8916 are dreptate la faza ca daca e tanpit

| Florinel28 a răspuns:

Stai pe langa el, da tarcoale si vezi daca daca te observa (in caz ca e mai incet la minte sau timid) si cum reactioneaza.

| Darki a răspuns:

Pai, in primul rand sa fi naturala si in al 2-lea rand destul de tupeista. Daca el e mai mototol sau tampitel spune-i pe fata totul, daca el chiar nu pricepe e tampit, nu ai ce face.