| Eueueu108 a întrebat:

In curând voi merge la o nunta, însă mi-am ales o ținuta destul de nepotrivita din spusele unor persoane datorită faptului ca este albă...pur si simplu când am văzut-o am spus ca aceasta rochie trebuie sa o port.Nu este lunga, ci scurta si ma gândeam ca pe mireasa sau pe ceilalți invitați nu i-ar deranja ..chiar nu știam, ma gândeam ca dacă era lunga, era cu totul alta treaba spun eu.
Aștept Si părerile voastre.
Va mulțumesc.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
E ok daca e scurta. Eventual ia-ti pantofi negri sau o alta culoare in afara de albi ca sa te diferentiezi de mireasa. Eventual, daca rochia e simpla ii poti adauga o funda pe talie neagra si sa iei pantofi negri.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu, cred ca este Ok. Dar se pare ca nu este chiar in regula: http://www.ceimbracazi.ro/2011/05/rochie-alba-sau-nearga-la-nunta-altcuiva/

| CezarinaLunaria a răspuns:

Nu prea e bine văzută rochia albă la o nuntă indiferent de mărime și model. Caută mai bine și alte rochii, să nu atragi atenții care nu-s necesare.

| Irina31 a răspuns:

Daca nu e lunga eu zic ca e ok; eventual accesorizeaz-o cu o curea, gentuta si pantofi colorati.

| Irina31 a răspuns:

Pune-ti o curea rosie in talie, pantofi rosii si plic rosu happy arata bine (sau acelasi lucru pe albastru regal). Imbrac-o, nu are nimic happy