| Cluelessalex a întrebat:

Buna.
În curent trăiesc într-o casă abuzivă.Pe scurt. Părinții mei se ceartă des. Dar nu normal. Tata bușește multe uși, aruncă cu lucruri. Iar mama plânge de fiecare dată, ceea ce pe mine mă stresează mental. Am multe teste, le pic cu note mici de obicei. Nu i-au numai nota 4. I-au și 7, 8, 9,10. Doar că foarte greu am timpul meu, deoarece ei se ceartă nonstop. Tata și el câteodată mă bate, iar cu toții din familia mea mă fac să mă simt aiurea pentru cât cântăresc. (167 cm/62kg.) Fratele meu, nu știu dacă să-i mai spun frate. Mă judecă, bate(rar), iar mă ignoră. Continuând cu tatăl meu, este într-un fel sau altul pedofil. Îmi spune totimpul cum admiră fete de 10-12 ani, că arată bine, se mișcă bine, etc. Pentru mine acest lucru mă deranjează enorm. Mă rog. În mare parte, taicămiu e cel care mă compară cu alți copii, ceea ce mă deranjează. Pe scurt, sunt conștient că mulți copii trec prin acest lucru, dar eu simt că nu mai suport. Vreau să plec la visul meu de mecanic de metrou în București. Nu sunt destul de mare, dar simt că dacă am metroul lângă mine aș fii mai calm. Lucrul cu locul de dormit,. Nu prea am idei. Părinții mei au niște prieteni, care îi cunosc și știu că mi-ar da un loc de dormit. Dar e greu, de frică mă gândesc că ajung pe străzi. Cu prietenii nu e problemă. oricum cu toții sunt falși/ se prefac că mă plac. Cu școala nu am idee totuși. Mi-e super frică. Dacă mă duc la poliție, am ideea că mă vor trimite acasă, iar dacă ajung din nou acasă... nu vreau să îmi imaginez. Chiar nu știu ce să fac. A, și la București pot să ajung pe gratis cu CFR-ul. Mulțumesc dacă ai ajuns până aici, chiar am nevoie de păreri.

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

Ești la școală, nai ce cauta acolo, din pacate va trebu sa suporti pana ai 18 ani + trebuie sa fi pe picioarele tale (daca ai 18 nu inseamna ca faci ce vrei).
Daca mai ai vreo 3 ani pana la 18, singurul loc unde ti se poate oferi este locul oferit de protecta copilului, nimeni nu-ti da pe gratis "chirie".
Nai ce face cu taicatu daca e vai de capul lui si se mai uita si unde zici tu, era normal la cap daca se uita macar la adolescente (asa mai merge).
Pe scurt: relație toxică, cât despre fractu dal n@/b@ de prost, oricum dupa ce iesi din casa aia toxica incerci de unul singur sa faci bani si sa te pui pe picioare.

| Cluelessalex explică (pentru Fonk):

Multumesc.Presupun că o să stau aici, și asta e, după o să îmi caut treaba mea.

| Fonk a răspuns (pentru Cluelessalex):

Îmi pare rău că trebuie să le suporți figurile, important tu să fi sănătos.

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Suna la telefonul copilului pentru consiliere gratis 116111 (de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00.)

http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente

| anonim3247 a răspuns:

La București dacă ajungi când ieși din gară nu ai unde merge.

| anonim3247 a răspuns:

Ai scris - Părinții mei au niște prieteni, care îi cunosc și știu că mi-ar da un loc de dormit.

Nu vrea nimeni ce crezi tu, doar să îți plătească părinții chirie și să locuiești undeva singur.

| haileewatson a răspuns:

Suna la protectia copilului

| AdioTPU a răspuns:

Apeleaza la Protectia copilului.

| 199onur7 a răspuns:

Of Doamne