| marina7 a întrebat:

in curind plec la o zi de nastere a prietenei mele care implineste 17. ce cadou as putea sa-i dau caci nu am idei happy

Răspuns Câştigător
| dianadiana14 a răspuns:

Pai daca esti buna prietena cu ea ai putea sa-i iei un lantisor(de fapt sunt 2 intr-un set) pe care sa scrie FRIENDS FOREVER sau BFF si e impartit in 2, o parte o poarta ea si una tu.Sau o bratara, o pereche de cercei..P.S.nu te complica cu haine, posete sau papuci, un lantisor sau o bijuterie e mereu binevenita SPER CA TE-AM AJUTAT :* bafta si fundita? puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| roxkiss a răspuns:

Ceva ce tine de lookul eu, sau hobby, make up, uite un site http://sfaturi.eva.ro/......-6775.html

| Euletitia a răspuns:

Buna! Poti sa-i ia un parfum fin, eventual preferatul ei, daca stii care este, un pulover de calitate, o rochie in culoarea ei preferata, o esarfa de matse naturala cu un imprimeu deosebit, o poseta de piele asa genul mai elegant, un ceas de mana, un lantisor de argint cu initiala ei sau o pereche de cereci/o bratara tot din argint(ai putea opta si pentru aur daca iti permite bugetul), o trusa completa de machiaj, o trusa completa de manichiura plus vreo 5-6 oje in diferite culori(rosie, nude, roz pal, lila etc), vouchere la salonul de cosmetica/manichiura-pedichiura/coafura pe care il frecventeaza(daca frecventeaza unul), o iconita pictata manual sau imbracata in argint daca e credincioasa, un CD cu muzica preferata, o carte buna, din genul pe care le citeste si poti sa-i scrii o dedicatie de "La multi ani!" pe prima pagina si astfel ii va ramane amintire peste ani si ani, orice lucru care are legatura cu un hobby al ei, un obiect confectionat de tine manual, spre exemplu o felicitare sau orice te pricvepi tu si indiferent d ecadou, ai putea sa-i iei si o floare, un tranadfir alb, spre exemplu, sau, daca stii care etse, floarea ei preferata. La multi ani prietenei tale si petrecere placuta la aniversarea ei!