| Loredana96 a întrebat:

Buna,in curind prietena mea cea mai buna isi va sarbatori ziua de nastere, implineste 15 ani.Ea e in Italia.Cu ea mi-am petrecut copilaria,si amitiri foarte multe cu ea, in special hazlii.Cu ea sint nebuna,chiar daca de felul meu sint retrasa,ea nu m-a tradat niciodata,ea mereu ma facea sa zimbesc, si chiar ii duc dorul.As vrea sa ii trimit un mesaj de felicitae mai special. Poate este cineva mai creativ decit mine.
Funda!

4 răspunsuri:
| negat1ve a răspuns:

Trimite-i o felicitare sau o poza cu voi doua, alaturi de un mesaj dragut, cel mai bine inventat de tine, nu copia de pe net, astfel e mai frumos ca vine din inima!

| SweetHeart a răspuns:

Niciodaat nu voi putea defini sentimentul ce ne leaga.Îți doresc să compui melodia vieții tale singura, iar dacă uneori nu vei reuși să alegi acordurile potrivite, fie ca opera muzicală finală să fie plină de armonie.Eu nu-ți doresc doar ca soarele să lucească în fiecare zi, ci îți doresc ca el să răzbată mereu printre nori, să-ți lumineze calea vieții și să te încălzească chiar și în zilele ploioase.Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții… și în timp ce scrii, zîmbește!
Si asta pentru tine scumpy(♥)...
Să știi să lupți, cînd vrei să ai,
Să nu regreți, cînd pierzi sau dai,
Să poți urca, cînd alții te coboară,
Să poți să-nduri, cînd alții te înșeală.
Să poți zîmbi cînd inima îți plînge,
Să-ți fie cald, chiar dacă afară ninge,
Să ai în viață tot ce sufletul îți cere:
Credință, dragoste, plăcere.

| Totonica a răspuns:

Eu ti-as sugera sa cauti pe Google uite cateva:
Astazi e o zi in care sufletul drag va invinge orice urma de tristete, azi e o zi in care tot ce ti se pare greu azi va deveni usor, azi e o zi cand trandafirul vietii tale va deveni mai infloritor. La multi ani!

Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa-ti ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor- incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere – un pas inainte, iar fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!

Cum crezi ca pot sa-mi amintesc de ziua ta daca nu pari sa imbatranesti deloc? La multi ani!

Mesaje de La multi ani
Fie ca aceasta zi sa fie doar inceputul unui an plin de amintiri frumoase, momente speciale si vise nespulberate!

Mesaje de La multi ani
Iti trimit cu dragoste o urare cu ocazia acestei zile atat de speciale!

Mesaje de La multi ani
Fie ca ziua sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie. La multi ani!

Mesaje de La multi ani
Fie ca din aceasta zi, toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece si sa ai doar zile insorite si multa fericire!

Fundă? Please!

| ellawhitte a răspuns:

Buna,Loredana. daca spui ca e cea mai buna prietena a ta nu e nevoie sa ii scrii cine stie ce sau sa ii faci felicitari ea deja stie cat de mult o iubesti si ca tii la ea...credema si prietena mea cea mai buna e tot in Italia si de majoratul ei nu am putut sa ii fiu alaturi dar i-am facut cel mai frumos cadou am facut un filmulet cu pozele noastre cele mai reusite si mai "nebune" si am pus o melodie care ne place la amandoua si bineinteles la sfarsit cu mesajul "iti multumesc ca existi in viata mea" deci ceea ce vreau sa spun este ca si tu poti face acelasi lucru mult noroc sper ca am fost de folos kiss PS: poti folosii pentru filmulet Windows Movie Maker