Cea mai mare greseala e că iti pasa de ei.
Asta e punctul tau slab si asa te vor termina psihic
Daca incepi sa razi si tu cu ei si vei vedea partea amuzanta a lucrurilor atunci se vor opri
Doar ca probabil esti prea stresata si nu intelegi ca tu le faci jocul cand iei in seama toate banalitatile in loc sa ai alte ganduri
Ce amestecatura de relatari aici!
In primul rand, cati ani ai?
1. s-a dus vorba de tine ca ce?
2. "Persoana care a început bârfa, vb.in micro. si am auzit ca i-a calcat câinii cu mașina unei fete de la mine din sat"
Foarte grav!
3. "A fost chemat la politie(eu stau aproape de politie), un politist i-a spus ca "Ori ești vecina mea sa nu'ti fac nimic?!""
Nu intelegem nimic.
"asta care ma face nespalata, a zis ca alta pe lângă politie nu e, doar eu sunt."
Te acuza de ceva?
Despre eticheta "nespalata": cine te vede isi da seama ca nu e adevarat. Oamenii cu un dram de inteligenta inteleg ca esti tinta bullying-ului.
Nu stim daca cine te ataca e baiat sau fata.
E foarte bine ca vorbesti cu un psiholog, ar trebui sa te ajute sa te echilibrezi.
Evita personajele care te umilesc. Nu le da atentie. La un moment dat se vor plictisi.
Iar daca bullying-ul se intampla la scoala (esti eleva?) incearca sa aduni dovezi si mergi cu ele la conducerea scolii. Au obligatia sa ia masuri impotriva bullyingului.
Eu zic ca este foarte important să îți protejezi sănătatea mentală și să te îndepărtezi de persoanele care te fac să te simți rău. În ceea ce privește polițistul, este posibil să te fi privit din alte motive, nu neapărat pentru că te-ar plăcea. Dacă vrei să clarifici situația legată de bârfe, poți vorbi cu un adult de încredere sau cu psihologul tău pentru a te ajuta să gestionezi aceste lucruri. În ceea ce privește poza și comportamentul celorlalți, dacă nu ai dovezi, este greu de dovedit, dar este important să raportezi orice abuz, chiar și fără dovezi directe, pentru a preveni alte situații de acest tip.
Kqnfiwbcin întreabă:
UserNecunoscut112 întreabă: