| xXAnnexX a întrebat:

Buna happy
In legatura cu fostul meu prieten[prieten foarte bun acum]. Astazi,pe la pranz m-a sunat ,nu am auzit [ era vorba daca vin la o petrecere].Am ajuns la aceea petrecere,am dansat pe acolo,am cantat,ne-am distrat . El m-a luat la dans,dar eu nu am vrut,pentru ca imi era rusine plus colegii care cine stie ce ziceau . Dupa,el si cu prietenul lui tot veneau unde stateam eu la masa. Acela tot zicea : hai fi cu el,impacati-va. Si eu am plecat pentru ca am considerat ca au glumit . Peste ceva timp ,colegii s-au dus la starbucks si el : hai vin-o si tu . Nu m-am mai dus,pentru ca nu eram ok.in plus doar eu si colegii .nu prea.Cand am ajuns acasa,am aflat ca el s-a suparat ca nu m-am dus cu el acolo,si nici ca am stat cu el la petrecere . Eu ce sa mai inteleg ? Ca el tot zice ca nu ma place . straight face
Fundita :*.

Răspuns Câştigător
| itscloudyoutside a răspuns:

Deocamdată, nimic. Eu zic că cel mai probabil te place, dar nu suficient de mult încât să merite ceva din partea ta, dar asta e doar părerea mea. Stai, aşteaptă, şi vezi ce se întamplă. Apoi, tragi singură concluziile pe care vrei să le tragi.

3 răspunsuri:
| Daria33 a răspuns:

Pai daca nu te place asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti altfel cu el pur si simplu uita ce a fost si ia-l ca pe un prieten si daca se intampla cv din nou asta este alegere ta daca il placiwinking

| PEPSY0 a răspuns:

Eu zic sa vorbiti amandoi singuri si sa lamuriti acest lucru...

| Kamelyia a răspuns:

Pai da de inteles ca te place nu stiu incearca sa vorbesti cu el si intrebal cei cu toate astea.tongue si s-ar putea sa te lamuresti fundabig grin