| CocoKioko a întrebat:

in legatura cu profilul de la liceu, eu vreau sa devin medic,deci ma gandeam sa dau pe profilul uman, unde am inteles ca nu se da bacul la matematica, dar am mai fost sfatuita sa dau pe mate-info unde voi avea mai multe beneficii pentru facultate, cei care au trecut prin asta va rog sa am ajutati si sa-mi dati mai multe detalii despre cele doua si care are fii cea mai potrivita.

6 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Du-te la stiinte ale naturii, acela e profilul medicinistilor in general si mate-info, desigur.Nu te du la profilul umanist, o sa intalnesti multi copii care nu invata si o sa ti se taie cheful de medicina.Concluzie:mate-info sau stiinte ale naturii, oricare ar fi succes! happy

| klaudyya a răspuns:

Parerea mea este sa intri pe stiinte ale naturii. Pe acest profil sunt si eu si fac 2 ore de bio si 2 de chimie

| CocoKioko explică (pentru klaudyya):

Klaudia, asa ma numesc si eu big grin

| CocoKioko explică (pentru klaudyya):

Mersi pentru sfat, apropo si eu tot claudia ma numesc.

| klaudyya a răspuns (pentru CocoKioko):

Imi pare binehappy si cu placere..eu la inceput m-am ingrozit cand am aflat pe ce profil am intrat pentru ca eram "varza" la matelaughing dar cu o prof. de meditatie foarte buna, ma descurc. Deci nu e asa greu nu-ti fa probleme.Eu sunt si pe bilingv si e putin mai greu dar e ok. Sper sa reusesti ce iti doresti te pup:*

| BTWIN a răspuns:

Eu sunt a11a la mate--info.
Daca vrei sa devii medic mergi pe chimie-biologie, unde faci cam tot atata mate si romana, iar in plus faci chimie si biologie mai multa(2-3ore de fiecare, iar cu fiecare clasa terminata se mai adauga cate o ora).
E adevarat ca de la mate-info poti mergi cam unde vrei dar daca vrei sa fii medic, e mai bine chimie-biologie.O sa dai admitere din ele si de asta.Vei fi mai pregatit(a).