Salut!
Du-te la stiinte ale naturii, acela e profilul medicinistilor in general si mate-info, desigur.Nu te du la profilul umanist, o sa intalnesti multi copii care nu invata si o sa ti se taie cheful de medicina.Concluzie:mate-info sau stiinte ale naturii, oricare ar fi succes!
Parerea mea este sa intri pe stiinte ale naturii. Pe acest profil sunt si eu si fac 2 ore de bio si 2 de chimie
Imi pare bine si cu placere..eu la inceput m-am ingrozit cand am aflat pe ce profil am intrat pentru ca eram "varza" la mate dar cu o prof. de meditatie foarte buna, ma descurc. Deci nu e asa greu nu-ti fa probleme.Eu sunt si pe bilingv si e putin mai greu dar e ok. Sper sa reusesti ce iti doresti te pup:*
Eu sunt a11a la mate--info.
Daca vrei sa devii medic mergi pe chimie-biologie, unde faci cam tot atata mate si romana, iar in plus faci chimie si biologie mai multa(2-3ore de fiecare, iar cu fiecare clasa terminata se mai adauga cate o ora).
E adevarat ca de la mate-info poti mergi cam unde vrei dar daca vrei sa fii medic, e mai bine chimie-biologie.O sa dai admitere din ele si de asta.Vei fi mai pregatit(a).
patrizia696 întreabă: