| alexutza222 a întrebat:

In noaptea de anul nou (pe la ora 3 noaptea)am avut o discutie pe mes foarte ciudata cu un fost coleg (acum am trecut intr-a 9-a, cu el am fost colega dintr-a 5-a pana intr a 8a).
Discutia:
el: cf draga eu: bine u? el: da ce sa fac de aiurea pe acasa eu: si eu el: aa deci nu esti ocupata eu: nu el: pai cf vii pe la mine? asa ca de 2013 eu: termina cu glumele el :nu serios acum, daca nai altc de facut eu: stai lin ca nu ma plictisec el: aa da prietenele tale cf eu: bine, esti beat? el: hai mai sati arat noul meu s2 eu: s-au ai chef de mistouri? el: ee ma stii u asa. da serios acum daca tot nai cf poti sa vii p la mn3 mai vb ne distram alea eu: ft amuzant el:pff ma stii pe mine sa fiu sarcastic? eu: nu mai insista ca nu vin el: da dc nu mai? eu: pai nu te stiu in nicun fel, sunt cu fam el: aaa eu: si daca as vrea nu-as avea cum sa ies la 3 noaptea din casa el:ee lasa Bogdan: daca de ceva vb eu cu ai tai eu:las-o balta
Stiu ca e greu de citit, dar va rog sa imi dati un sfat, o parere. Oare ce a vrut sa zica? Glumea? Facea misto, era beat sau?
Rog sa va abtineti de la glume proaste eu chiar astept niste raspunsuri serioase.Tin sa mentionez ca el este genul acela de baiat mai "umblaret"(nu golat, dar cu prieteni asa) iar eu sunt genul de fata timida care sub nicio forma nu ar iesi la 3 noaptea din casa ca sa mearga la cineva cu atat mai putin la un baiat mai de cartier, desi el nu e prost)

Răspuns Câştigător
| unconnected a răspuns:

Sigur era beat, mai ales ca era si noaptea de revelionlaughing.E logic.

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Era puţin euforic şi vrea şi el puţină descătuşare sexuală la început de an! Acum de ce nu vrea să vă întâlniţi?

| MadalinaElly a răspuns:

Buna,poate era beat ori asa vroia el oricum tu ai facut foarte bine ca nu te-ai dus, poate el vroia sa petreceti revelionulm impreuna oricum cel mai bine il intrebi tu daca tie rusine sa-l intrebi fata in fata il intrebi pe mess.

| xVLDx a răspuns:

Wow, nu am nimic cu tine, dar... LOL. Frate, sterge si tu "AM-urile" alea si cifrele, din primul` rand ma dureau ochii. Nu stau sa-mi bat capu` sa citesc asta. straight face

| xVLDx a răspuns:

Ma din cate am inteles, deh. nu stiu poate sa referea sa faceti revelionul impreuna, ca asa fac prietenii...dar poate nu e genul si te chema la el sa cine stie ce sa-ti faca... Depinde ce fel de baiat e. Daca stii ca nu e genu` de sa ta bata si sa te violeze [fara misto], puteai sa te duci, dar nu se stia niciodata. Poate era beat, si facea misto. Deci discutia nu e clara. Eu cam asta am inteles din ce ati discutat voi doi. Funda? big grin