Depinde de alegerea ta! Eu te-as recomanda sa nu alegi ep niciunul deoarece 1. daca il alegi pe cel din Bucuresti acela unde vei sta tu se va supara si te vei simti prost si la fel si invers.
Totusi, eu l-as alege pe acela unde stau eu deoarece la Bucuresti cunosc oameni noi esti gen ca un boboc abia il cunosti pe cel din Bucuresti iar acela unde stai tu, dupa parerea mea mi se apare mai familiar. Dar trebuie sa te gandesti si la oportunitatea ca nu o sa-l prea vezi pe acela si mai mult pe cel din Bucuresti! Invita-l pe acela unde stai tu cu tine la facultate! Cine stie? Poate va accepta
Buna si felicitari pentru admiterea la facultate!
"Daca iubesti doi barbati in acelasi timp, alege-l pe al doilea... pentru ca daca l-ai fi iubit cu adevarat pe primul, nu te-ai fi indragostit de al doilea!"
Eu zic sa il 'alegi' pe cel din Bucuresti, tind sa cred ca ar avea mai multe sanse relatia, dar desigur, asta este doar parerea mea.
Mai exista varianta sa nu incepi o relatie cu nici unul dintre ei, mai ales ca te duci intr-un loc nou si nu stii ce iti rezerva viitorul.