Pai cred ca a vrut sa se puna bine cu amandoua si de asta se duce cand in la una cand la alta.Sigur ca ai sanse sa fii cu el.Chiar mari as spune! Zi-i ca il placi si sigur iti va da o sansa! Bafta si fii optimista! :* >
Sincer, daca face si cu altele ce facea si cu tine, adica te lua in brate, de mana si restul, inseamna ca nu prea tine la tine. Si daca ar fi dupa mine ar trebui sa il intrebi fata in fata daca te place sau doar se joaca cu tine, si asa scapi de indoieli
Spec ca ti-am fost de ajutor ~~Succes in continuare :*!
Cam confuz, dar s-ar putea sa fi interpretat tu gresit. Poate te place ca si prietena, stii?, aveam o prietena buna de vreo 3 ani si ne mai sarutam in gluma si radeam pe seama noastra dar noi nu vroiam sa fim iubiti, o mai luam in brate sau dormea la mine, dar toate astea doar pentru ca eram prieteni buni. Cel mai bine ar fi sa-i vorbesti si sa-i spui ce simti pentru el si poate te place si el mai mult decat lasa sa se vada.cine stie?
E cum sunt baieti in general nu trebuie sa ii acorzi atentie parerea mea e un fustangiu si jumatate
Pai cu fata aceea este prieten vechi si prietenul lui bun este cu acea fata si a fost si el acolo.Si el mi-a spus in fata ca ii palce de mine.Ca vrea sa vorbim mai multe lucruri de revelion.sa dorm cu el.de aceea nu stiu ce s-a intamplat.