| LoveAngel223 a întrebat:

In primul rand scuze categoria si un an nou fericit la toti! Ma puteti ajuta cu un lucru marunt, vreau za sa fac un platou rece si am cumparat branza feta(acadia), cascaval emmentaler (dinacela cu gauri), 2 feluri de sunca si 2 feluri de salam si mazline, plus rosi si ardei... ori cum problema mea este ca nu stiu cum sa il aranjez ca sa arate si bine sa fie si usor de servit daca ma puteti ajuta... ori ce raspuns este bine venit dau

2 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Taie sunca si salamul felii de dimensiuni nici prea subtiri, nici gros.
Cascavalul si branza la fel(in felii, semii-felii) care pot fi servite fara a fi nevoie sa le tai. Legumele in rotite si le aranjezi frumos pe un platou(tava) de unde fiecare in parte poate servi ce vrea.
Maslinele intr-un bol de servit dar sa fie si o lingura sau ceva cu care sa poti servi masline, sa nu-si bage toti lingura, furculita personala.Mezelurile pe un platou, legumele pe un altul ca nu merge pe aceeasi tava.

| Agradável a răspuns:

Pai ai putea sa le pui pe niste betisoare, daca ma intelegi. happy


Greu de explicat big grin trebuie sa ai imaginatie, oricum iti urez succes si un an nou fericit big grinwinking