| NimenixD a întrebat:

În scurt timp voi fi nevoită să port aparat dentar dar nu ştiu de care să-mi pun. Mulţi mi-au spus că aparatele mobile nu prea sunt bune şi că cele fixe sunt mai eficiente dar unii au spus că e mai bun cel mobil pentru că ţi-l poţi da jos. Sincer nu ştiu ce să zic, la aspect aparatul mobil mi se pare mai ciudat. În fine, aş vrea ca, cei care au avut (poartă) aparat dentar să-mi spună şi mie cum e şi care e mai bun. xD
Fundă. >; D

1 răspuns:
| Moncherie a răspuns:

Te sfatuiesc sa porti aparat fix. Fratele meu avea probleme cu dintii (arata ca un vampir) si a vorbit cu stomatologul si i-a spus sa isi puna fix. A stat cu cel fiz 1 an si 3 luni dupa care nu a mai trebuit sa-l poarte, iar dintii ii aratau corect, perfect.
Am avut o prietena care si-a luat mobil, intotdeauna il dadea jos cand manca, dupa aceea tot il strangea cu o cheita (de la aparat) ca sa ii stranga dintii, pana cand si l-a rupt de la strans. Dupa aceea si-a pus fix pentru ca nu mai trebuia sa-l dea jos cand mananca, avea o periuta si cu aia se curata daca ii ramanea ceva intre dinti (era mai eficient decat sa-l tot scoata)