Vezi comportamentul lui si da-i replica. Imbraca- te in ceva sexy si elegant si fa-te apreciata. Daca vezi ca danseaza cu vreo fata ia si tu un baiat si danseaza cu el. Daca tine la tine si e gelos o sa vezi ca o sa iti acorde mai multa atentie. Te inteleg. Cred ca ar trebui sa vorbesti serios cu el in privinta relatiei voastre. Spune-i ca aceasta relatie pe ascuns ti se pare nepotrivita pentru ca iti aduce tot felul de idei in minte. Spune-i ca nu poti avea incredere in el in situatia asta si ca iti e greu.
Pai tu ai spus ca nu-l iubesti?! De ce esti nervoasa atunci? Si faza cu intalnirea pe ascuns, inseamna ca nu vrea sa fie cu tine sau poate are alta prietena. Din moment ce afirmi ca e prietenul tau, nu crezi ca ar trebui sa-l intrebi de ce nu se afiseaza cu tine? Parerea mea, diseara distreaza-te din plin, egal cu cine, si incearca sa nu-l urmaresti ca un catel credincios.Nu vei face decat sa te indispui si sa-ti strici cheful.
De ce nu incerci sa-l faci tu gelos, in loc sa te plangi ca el ar putea sa te faca sa te enervezi. O rochie sexi, putin parfum si multa lume si voie buna in jurul tau
Relatia voastra e bazata pe superficialitate. Va intalniti pe ascuns? Nu va afisati impreuna? Spui ca nu iubesti? Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbiti serios si ori sa puneti lucrurile la punct, ori sa va despartiti. Si daca esti geloasa cand il vezi cu altele, ceva tot simti pentru el, chiar daca nu iubire. De ce sa te consumi din cauza lui, cand nici macar nu exista iubire intre voi?
Dha...am vorbit aseara cu el, am stat vreo 2 ore suparata, desi m'a intrebat ce am, nici n'am stiut ce sa'i spun, in fine s-a adeverit chestia ca fata care era"magazin de tigari" pentru el, il placea si'a inceput sa planga pe acolo dar nici n-a bagat'o in seama si pan la urma au aflat toti(si profii) ca suntem impreuna, el dupa aia stand numai la masa mea...
acum e ok, insa vad in acea fata o mare problema. ei au cam aceleasi cunostinte, stau noaptea prin oras(ce mie nu'mi place), si desi el o considera o qrva nu stiu cum pot rezista ca ei doi sa se afle m'ai tot timpul in aceleasi locuri... ea chiar l-a invitat intr'un bar, club(nici nu stiu ce e)aseara.
pot sa spun ca in el am incredere 75%, insa cand stiu ca "aia" va face tot posibilul sa ne desparta...
daca m'ai aveti sfaturi cum sa alung gelozia sau pe "aia" da'ti'mi va rog
Incearca sa pari un pic mai indiferenta, nu sta scai de capul lui.In mod normal, functioneaza. Dar nah, poate ca fata aia ii poate da ceva nu poti tu, ce zici? Cum ar fi... tigari?