| cineva_9429 a întrebat:

In seara asta m-am tot gandit si nu am mai rezistat...as vrea sa stiu ce parere are o fata. Adica, sunt cat de cat... dragut? Lasand la o parte caracterul meu si sufletul, ma intereseaza ce parere are o fata despre mine happy As vrea sa stiu daca sunt ceea ce fetele din ziua de azi numesc "bunaciune". Nu sunt nici cocalar nici narcisist pur si simplu vreau sa aud si eu o parere! Fetelor? sad [si a da, v'as fi recunoscator daca raspunsurile voastre nu ar cuprinde misto-uri si etc. Va rog frumos!] Multumesc anticipat! >big grin

Răspuns Câştigător
| freehugs a răspuns:

Din poza pari un tip dragutz.cumsecade,timid happy
asta vad eu tongue

13 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Ti-as fi raspuns cu mare placere... dar nu mai ai poza la avatar. crying

| sexychick_4075 a răspuns:

Ma mie sincer imi place poza si da esti dragut, nu avem cum sa ne dam seama daca esti bunacune dintr-o poza pentru ca fetele cand zic ce bunaciune se refera mai ales la corp, si poza e la fata. Pst:fa-ti o pozza la corp si noi iti spunem daca esti bunaciune sau nu.

| anonul a răspuns:

Uite parerea unui baiat happy nu ai nevoie de sfaturile unor tipi/tipe de pe net ca sa-ti spuna cine esti. Du-te cu incredere si spune-i ce simti, si nu lasa cometariile negative sa te descurajeze. big grin PS: Nu sunt gay, dar cred ca tu esti ok rolling on the floor

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Uite sincer acum, nu esti nici''bunaciune''dar totusi esti draguthee hee

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm esti undeva intre; ai fi tocmai bun pentru o tura prin patul meu. Ce zici vrei?smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pari mic de ani. Bunaciune nu ești. Drăguț da.

| i4mv3rsatu a răspuns:

Pentru versata si perversa aia mica care fierbe ca bulionu (aka f**K you). nu m-ai raspuns la propunerea de grup pe care ti-am facut-o eu si pretenu meu.
tu k1dutznlsfakmgelsnlmcs...nu esti prea versatthinking nu prea ai caracter. vorba lu tipa aia buna de a raspuns mai devreme, pari timid

| i4mv3rsatu a răspuns:

Ce te face sa crezi ca persoanele care sunt versate sau bazate nu au o colana vertebrala si nu pot folosi corect limba romana atat din punct de vedere sinctactic, cat si morfologic? Eu ti-am raspuns (intamplator dar sincer) nu prea pari versat... sau sa fii genu cu combinatii, chestii, treburi.

| cineva_9429 explică:

Prima la mana : am 16 ani [stiu sunt un pici frustrated]
A 2-a la mana : i4mv3rsatu? Stii vorba aia? Ai IQ atat cat porti la pantofi? Din cate se vede, mai mult de 42-43 nu iti dau. Deci, sincer, daca as fi in locul tau...as mai trece pe la scoala. Stiu ca e grea gramatica si ortografia...chiar si literele si cifrele sunt greu de citit din cate se vede la tine. Eu iti multumesc ca te'ai chinuit sa scrii si tu cateva randuri.cu totii apreciem efortul!
A 3-a la mana : Nu caut sa fiu "versat", nu caut sa fiu "bunaciune" sau sa fiu admirat. [oricum nu e chiar nimic de admirat la mine.] La astia 16 ani ai mei nu am de gand sa fiu un Jhonny Bravo. Poza e facut repede, special pentru site.sa par si eu macar un pic mai...tongue big grin
Si cam atat.[sigur mai gasesc eu ceva de comentat dar shhh big grin] mai departe, daca vrea cineva sa ma cunoasca totusi trimiteti un PM happy

| cineva_9429 explică:

Astept mai multe raspunsuri! happy [Cer prea mult? big grin]

| cineva_9429 explică:

Dud... Nu am de ce sa incep cu gura mare ca imi spui toate alea pentru ca pana la urma nu ma cunosti! Nu sunt genul de baiat care nu are viata si sta toata ziua sa se priveasca in oglinda, iar pe internet crede'ma stau mai putin decat stati voi fetelor in oglinda la machiathee hee Nu e cazul sa imi dai o replica atat de dura. Am cerut un lucru, care din punctul meu de vedere nu pune in dificultate pe nimeni : e simplu! DA/NU + un argument.
Si a da...sunt in multe feluri, DAR frustrat NU sunt!
Daca vrea cineva sa mai vorbim add yogabitzu_bad_boy.

| cineva_9429 explică:

laughing) am prietena de 2 ani happy asta a fost doar un pariu facut cu ea.ne'am tot contrazis si am apelat la site-ul asta happy nu am nevoie sa fiu versat.combinatii...sau asa mai departe happy Asta nu e factura mea!
Multumesc mult de tot happy!