anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in toamna intru intr-a 9-a...sunt cam timida si ma intreb cum e viata de liceu? iti faci prieteni usor, sunt multe fite?

7 răspunsuri:
| Simona a răspuns:

Buna! asa eram si eu la inceput, ma gandeam cum o sa fie daca ma voi integra in colectiv...etc.dar totul a fost frm...bineinteles ca exista si fite, dar trebuie sa fii indiferent

| mistikk a răspuns:

Imi amintesc prima mea zi de fapt an.,. de liceu toti colegii mei erau de bani gata cu fite cu arfe alea alea nu suportam ideea ca vom fi 4 ani colegi in 4 ani nu am schimbat 2 vorbe cu ei ci doar cu o prietena care culme nu era colega cu mine a fost greu...

| oany a răspuns:

Viata de liceu este cea mai frumoasa! Eu am terminat liceul de 1 luna si ceva si deja mi-e tare dor de tot, de colegi, de "cladire", de profesori! Sunt foarte trista ca s-a terminat, dar urmeaza o noua etapa si trebuie sa ma conformez! O sa-ti placa la liceu. Te asigur!

| Lulu_8513 a răspuns:

Te asigur ca iti vei face prieteni usor!
Asa ma gandeam si eu ca o sa stau singurica intr-un colt. dar toti sunt emotionati si poate unii mai timizi decat tine! Tu doar fi amabila si treci peste timiditate si fitele-pe care probabil le vei intalni la unii colegi/colegewinking

| Luna_3662 a răspuns:

In general fite gasesti oriunde, iar timiditatea trebuie sa o lasi putin la o parte si sa iti faci prieteni.acum cat de usor de va intampla asta, depinde de tine.Bafta la liceu!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de liceu.in unele licee sunt mai multe fite si basini ca in altele, dar nu vei gasi vreun liceu fara figuranti/e.Eu de exemplu, m-am mutat dintr-un liceu din cauza rromilor si fitelor peste masura, sper sa nu fie si cazul tau...in general bobocii cu totii sunt timizi si fricosi la inceput, deci se iarta. tu ai grija doar sa te acomodezi si gandeste-te ca nu esti singura timida de acolobig grin.eu ce sa mai zic, ca o sa am colegi care se cunosc deja de 1 an.

| Andut a răspuns:

Fitele sunt oriunde dai cu ochii deci...
Si eu acum 2 ani am intrat la liceu si tot asa timida, nu stiam pe nimeni ...la inceput mi-a fost greu fiind si dupa-amiaza veneam varza acasa moral la pamant oboseala nu mai zic fiindca era prima data dupa-amiaza... dar dupa o luna mi-am revenit si m-am imprietenit cu toti.
Nu vreau sa te speri dar depinde de tine daca incerci sa lasi timiditatea de o parte... daca te vad asa te vor "manca" de vie. rolling on the floor
Trebuie sa ai incredere in tine.