Pei la liceu iti dai seama ca o sa fie mai altfel deoacere ati crescut toti.
se scrie absent nu apsent.
la liceu nu o sa va mai ierte asa de usor. bine depinde de profi. dar in proportie de 70% nu or sa va mai ierte asa repede deoarece sunteti mari si cica mai constiinciosi.
in generala eram mai mici mai copii mai una mai alta si dastha ne iertau imediat. in scoala generala vau vazut crescand. de la clasa a1a pana la a8a, ati copilarit acolo.
pe cand la liceu suntem deja adolescenti, mai mari, mai cu minte (cica )
insa e frumos si la liceu. crede-ma
sper sa ai noroc de colegi de treaba, sa te intelegi cu ei si la fel sa ai o diriga care sa fie f apropiata de voi.
insa sincer cel mai mult conteaza sa fie un colectiv UNIT. ca daca voi sunteti uniti numai conteaza ce diriginte aveti pentru ca o sa va descurcati toti. sunteti multi, fiecare vine cu vreo idee si o sa va descurcati in orice problema. Bafta :*. ah. si alege un liceu la care tu consideri ca ii faci fata.
si cam multe povesti sincer ma plictisisem sa citesc
Hmm, interesanta poveste, dar si eu intru intra 8a si iti spun ca nu o sa mai fie la fel :pentru ca profesori o sa fie mult mai exigenti ca in sc si nu o sa mai fie la fel, asa ca bucura-te de ultimul an cu colegi tai.Asa o sa fac si eu, dar iti spun ca eu am facut mult, mai multe prosti decat ati facut voi.Si faceam caterinca in fiecare ora, in fiecare zi faceam colegi sa moara de ras, profesori erau enervati la culme pe mine si spuneau cami scad media la purtare /ca o cheama pe mama la scoala / ca ma dau afara de la ore(ceea ce a facut profa de rom ) etc.
Si n-am patit nimic la sfarsit, oricum fiindca am fost si baiat am facut mult mai multe chesti decat tine sau decat cls ta.
Cel mai frumos mi s-a parut iarna; cand ieseam in fiecare pauza afara si tranteam fetele cu capul in zapada si ne suiam pe el , si la sfarsitul le ajutam sa se ridice si le sarutam. Apoi anul trecut cand i-am spart nasu la anul ca ma enervat si a venit masa la scoala si a zis si diriga ca imi scade media la purtare etc, etc iar nimic.
Oricum, cred ca am avut o mare experienta pentru ca ti-am zis ca am patit multe chesti (mai ales eu, ca eu eram cel mai discutat prin cancelarie de profi).
Intr-a 8a o sa ma bucur din plin de ultimul an si la liceu o sa incerc sa pastrez atmosfera aceea frumoasa din 5-8, funda?