Pei e bine sa fii comunicativ insa totul cu o limita ca sa zic asa. pastreazai la stadiul de amici si printre acesti amici 2 3 care iti sunt mai dragi, mai de incredere, sa te poti baza pe ei.
iar in leg cu colegii tai stai lin ca dupa 1 2 luni or sa comunice ei. asa e la inceput. :*
Hey!
crede-ma ca si eu sunt exact la fel si intr-un fel nu e f bine pentru ca eu facandu-mi atatia prieteni, uit sa ii deosebesc de cei care imi sunt cu adevarat...eu incerc sa ma pastrez comunicativa, dar doar cu cei care sunt dispusi, adica daca vad ca nu se poate comunica cu el il las in pace si gata si inca un lucru gresit este ca poate eu il consider prieten si de fapt el nu imi este, luandu-mi-a in freza... uite am sa iti citez un proverb din biblie: "Proverbele 18:24 Cine îşi face mulţi prieteni, îi face spre nenorocirea lui". sper ca ti-am fost de ajutor, fundita?!
Eh lasa ca o sa ai si tu emotii! Cat de prietenoasa ai fi!
Plus ca mai da-le si lor un ragaz! Sunteti a 9-a pana la urma! God, nu cunoasteti pe nimeni si nu va cunoasteti! Ia-i si tu mai usor nu fi strofocanta! Toate vor veni pe rand!
Plus ca pe porcaria aia de Facebook nu cunosti si nu comunici! Asa ca nu-ti face opinii si iluzii dupa Facebook ca altfel e o intreaga prostie!