| Anamaria6384 a întrebat:

In ultima perioada îmi merge foarte prost mai exact de vreo 3 luni ..nu știu ce sa mai fac ...parca supar pe toată lumea, singurul băiat de care îmi place nu pare sa dea nici doi bani pe mine, la școala mai exact la sport am o problema ca nu ma descurc sa dau probele acelea și le mai dam și in curtea liceului vor rade toți sad chiar nu știu cum sa trec peste lucrurile astea și chiar nu înțeleg cum de e posibil sa îmi mearga prost in orice parca am omorât pe careva și de aceea îmi merge așa dar De fapt eu nu zic nimănui nici da te mai încolo ...as vrea sa fiu și eu fericita ca alții dar nu știu cum la mine apar numai eșecuri.

Răspuns Câştigător
| Yon1470 a răspuns:

Capul sus,domnisoara si nu te da batuta,abia acum incepe viata! Si noi mai radeam de fete sau de baieti, dar asta nu-i un capat de tara si nu trebuie sa-ti faci probleme sau sa te simti aiurea pentru ca e normal si orice om trece si prin clipe de genul in viata, mai ales in adolescenta. Apropo, daca te uiti mai atenta pe langa tine, s-ar putea sa mai existe si alti baieti pe care sa-i placi in afara de ala care nu da doi bani pe tine.

2 răspunsuri:
| missfatadelatara a răspuns:

O sa vina și vremea ta.

După ce termini liceul și-ți faci viata asa cum vrei.

| Hojbotă_Bianca_1996 a răspuns:

Nu te gândi la toate lucrurile rele pe care le faci.
Trebuie sa fii optimista. Cum fiecare esec rezulta o greseala trebuie sa inveti din ea.
Tu fă lucrurile in felul tau.
Daca iti place ceva făo chiar daca altuia nu ii place sau are o impresie gresita despre tine.
Conteaza doar sa te simti tu bine in pielea ta.
Daca lui X nu ii place de tine asa cum esti cu bune cu rele ii spui la revedere.