| XD_Rareş_2000 a întrebat:

Buna,
In ultima perioada, parul de pe picioare a inceput sa ma doara foarte tare cand il ating. Nici macar nu pot sa port pantaloni lungi, doare foarte tare (am 14 ani)

3 răspunsuri:
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Te doare părul? În prima faza vreau sa fiu sigura ca am înțeles bine!
Daca te-ai ras cu lama, iar parul a crescut ceva mai mult sa știi ca e cam normal sa te doară și bănuiesc ca se și îndoaie.
Daca ai folosit lama, parul creste mai dur dacă ii pot spune asa, iar dacă e și lung automat se îndoaie, în momentul în care îmbraci o pereche de blugi. De acolo presupun ca vine durerea.
Însă e posibil sa ma înșel! Nu prea ai dat multe detalii, de aceea eu practic am intuit cam ce s-ar fi putut întâmpla!
Numai bine! Dacă apare ceva mai serios consulta un doctor de urgenta! Pentru siguranță!

| XD_Rareş_2000 explică (pentru ANAHsneaman):

Mersi mult. Da, ma doare parul de pe picioare si nu m-am ras sau ceva, dar in schimb, a crescut brusc, adica intr-o luna, de la picioare fara niciun fir de par am ajuns la picioare pline de par.

| ANAHsneaman a răspuns (pentru XD_Rareş_2000):

Eu nu sunt în competenta de a-ți da un sfat, însă îți recomand să consulți un doctor sau sa întrebi puțin la farmacie care ar putea fi cauza.
Multă sănătate!