| skiziiskiz a întrebat:

In ultima perioada, totul imi merge anapoda.in toamna-iarna-primavara(inceput), imi mergea totul ca pe roate.Nu certuri, nu esecuri, imi statea super parul, invatam mai usor/repede, suportam pe toata lumea, nu ma enervam niciodata, nu eram suparata, etc. Acum, totul e invers: ma cert cu toti prietenii(adica ei cu mine, desi nu le-am facut absolut nimica), mereu imi iesea tot cum vroiam, imi sta parul oribil, nu pot retine nimica(in 10 minute uit), multi ma enerveaz, nu pot fii binedispusa, nu mai pot fii crazy ca azi`iarna. Poate fazele de atunci, se datorau faptului ca eram pe cel pe care il iubeam :-x(tineam la el mai mult ca la orice, si si daca eram suparata, ma facea fericita numai gandul ca eram cu el.ma simteam completa)...sau poate ca atunci cand eram suparata puteam plange si ma descarcam(acum nu mai pot), sau poate ca ma taiam cu lama cand eram ffff suparata si`mi trecea...

Voi ce ziceti? asa sunt unele perioade, si dupa un timp, voi avea iar vremurile alea bune?

fundakiss

1 răspuns:
| TeIubesccc a răspuns:

Stai linistita, e ceva de moment. Poate toate lucrurile astea se datoreaza vremii, stresului, oboselii. O sa vina iar perioada aia in care o sa-ti mearga ca pe roate love struck, crede`ma.