| bucifal a întrebat:

in ultimul timp ma cert f mult cu mama, nu stiu ma enerveaza f tare uneori, si mereu cand mergem undeva la cumparaturi zice ba ca haina asta mie mare, ba ca nu-i place, ba cai prea scumpa... ew i-am explicat ca mie trebuie sa-mi placa, si ma enerveaza cand vine vorba de baietii, am doar 13 ani si ma enerveaza ca ma tot intreaba daca am iubit sau uneori ma ia cu vorbe de genu: "si ce mai face x sau y", nu-mi place sa ma tot intrebe i-am spus odata ca nu am iubit si cand o sa am o sa-i spun(si chiar asa este), si inca ceva toti pr amikii mei o au pe mama lor pr cea mai buna, dar mama nu pare genul cu care poti vb, nu stiu nu pot vb cu ea despre baietii pentru ca nu reactioneaza deloc cum as vrea ew, alte mame cand o fata ii zice ca are iubit incepe sa rada sa glumeasca sa o intrebe ii frumos, dar mama mea daca as avea iubit si i-as zice ar incepe cu alele luuungi discutii inconfortabile, in loc sa ma sustina si incurajezeceas putea sa fac?

2 răspunsuri:
| syme a răspuns:

Daca nu-ti place de mama ta si te enerveaza, ai mai multe variante.
Una ar fi aceea sa-ti schimbi mama. Cealalta ar fi sa te schimbi pe tine si sa o accepti ca pe o mama care chiar te iubeste si-i pasa de tine.
Ce zici, jucam varianta a doua?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce priveste tirguielile de haine, cind te mai ia la cumparaturi spune-i sa-ti ia ce doreste ca tu nu te mai duci caci e o treaba careia nu-i vad sensul.In ce priveste un iubit cred ca o face din cauza ca e mai emotionata ca tine.Ptr o mama e un prag destul de serios primul iubit al ficei.