Cati ani are? daca e destul de mica ai putea sa o indrumi la un psiholog, sa fii mereu alaturi de ea sa nu o scapi din ochi si sa o ajuti cat poti...alt ceva nu stiu ce ai mai putea face.
Nu ai ce sa ii faci decat sa incerci sa faceti activitati suficient de distractive incat sa uite sincera sa fiu e mai bine pentru o perioada so lasi si daca e prea deprimata ar fi mai bine sa mearga la un psiholog
Pai oricum o sa ramana marcata daca tatal ei a murit.si un adult ar ramane marcat, iti dai seama un copil. Ea fiind fata, tatal ei reprezenta fiinta care o protejeaza, capul familiei.
O poti ajuta doar sa treaca mai usor prin asta, incurajand-o.
Spune-i ca viata merge mai departe si tatal ei vrea sa o vada fericita si puternica.
Nu stiu frate parerea mea este sa-i spui condoleante si sa o faci sa o faci sa inteleaga ca este normal sa fie sparata si ca o doare sufletul pana la urma e tatal ei. Sa ii spui ca trebuie sa treaca mai departe ca viata nu sta in loc si daca vrea ca nenorocitul sa plateasca sustine-o dar sounei si ca el deja a savarsit fapta si ca oricat l-ar face sa plateasca nu ii va aduce tatal inaopi. Imi pare rau pentru ea si sper ca sfatul meu sa ajute
rebbi21 întreabă: