| Dedelina14 a întrebat:

Buna!
In urma cu o luna am vorbit cu un baiat, acel baiat imi spunea ca ma place ca tine la mine, eu am inceput sa tin la el. Ne-am intalnit dar nu ne-am sarutat pentru ca nu am vrut. din moment ce nu eram cu el nu am vrut. Dupa o saptamana aflu ca a stat cu alta fata, dar intre timp vorbea cu mine. De atunci am luat decizia sa nu mai vb cu el, dar tot de atunci ma gandesc non stop la el, mi-e dor de el, il plac, dar nu stiu cum sa i spun, ce sa fac? Va rog spuneti-miiii
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Deliα a răspuns:

Vorbeste cu el.Intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine. Daca e cu alta fata ar cam trebui sa-l uiti.sadImi pare rau pentru tine dar cred ca daca il saruta-i nu se mai ajungea aici. Daca nu te mai iubeste va trebui sa mergi in drumul tau si el sa mearga in drumul lui.Stiu ca este greusad. Ceva de genul mi s-a intamplat si mie.sad

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu trebuie pe moment să fi-ţi iubiţi.O prietenie de început nu strică! Pe urmă urmează calea pe care o dictează inima! Să fi iubită!

| MadRaven a răspuns:

Pai daca nu erati impreuna, nu ced ca conteaza ca el umbla cu alta fata.
Spune-i ca si tu il placi, si asa poate veti avea o relatie, daca el tot continuasa umble cu alte ete in timp ce are o telatiecu tine, atunci ar fi o problema...
Oricum, cel mai corect e sa ii spui ce simti, si sa ii spui k te deranjeaza ca el umbla cu alte fete
Bafta:-)

| funky7up a răspuns:

Daca a stat cu alta fata nu conteaza trecutul daca il iubesti asa mult dar conteaza cum va continua pe viitor!

| MoniBiss a răspuns:

Pai nu iti fie rusine, incerca sa petreci cat mai mult timp cu el asta o sa va aduca impreuna mai mult si cand simti ce trebuie sa ii spui si sunteti singuri fa-o fara nici o rusine fara sa te gandesti ce o sa creada el despre tine, poate o sa fie ceva frumos intre voi,"incercarea moarte n-are ". Daca nu incerci si stai in spate si suferi intruna o sa il pierzi de tot. Sper ca te-am ajutat, daca da funda te rog.