| darkgirl58 a întrebat:

Buna in urma cu o zi am aflat ca am miopie cat de grava e daca la stangu am -0, 75 si la dreptu -1 sad ajutati-ma cu un sfat nu vreau ochelari crying

4 răspunsuri:
| beautifulkiss a răspuns:

Buna nu e asa grava, eu am mai mare ca tine.Trebuie sa porti ochelari altfel ti se agraveaza...
E spre binele tau.Nu-ti cumpara lentile de contact pentru ca sunt periculoase.Mergi cu ai tai cand iti cumperi ochelari si alege o pereche cu care sa-ti stea bine, sa te avantajeze.In cele din urma te vei obisnui cu ei si chiar iti vor placea.Numai bine.

| BroascaCuElice a răspuns:

Daca nu vrei ochelari pune-ti lentile de contacthappy

| Amaryllis a răspuns:

Bună! Și eu am miopie, dar mai mare ca tine. AR trebui să iei în considerare faptul că dacă nu porți ochelari o să se agraveze și o să fie mult mai aiurea. O alternativă mai sunt lentilele de contact, însă sunt scumpe și le trebuie o îngrijire foarte atentă. Poate că ochelarii nu sunt cele mai îndrăgite accesorii dar aleși cu bun-gust îți pot da un farmec aparte. Plus că nu e neapărat să îi porți tot timpul.

| tibyramos a răspuns:

Port si eu ochelari tot pentru miopie si am -0, 50 respectiv -0, 75...nu sunt dioptrii mari insa pe masura ce varsta trece ele cresc si vederea la distanta o sa-ti fie din ce in ce mai dificila; miopia nu da inapoi ci chiar se agraveaza mai ales daca cresti in inaltime; cel mai bun sfat este SA PORTI OCHELARI! asculta ce spun pentru ca eu port ochelari de 13 ani (de la 3, 5ani) si tot nu o sa mi se vindece; o sa te obisnuiesti cu ochelarii iar dupa aprox. 1 luna o sa te acomodezi destul de bine-daca nu vrei ca mai tarziu sa porti lentile de jumatate de centimetru si cand ii dai jos sa nu mai vezi decat la 10 metri