| Catalina_6831 a întrebat:

Bunahappy. in urma cu un an am cunoscut un baiat in spital.am pastrat legatura la telefon dar vorbeam foarte rar, eram doar amici.acum 2 luni si jumatate ne-am intalnit pe strada si de atunci ma tot suna si de astea.ma intr daca vreau sa fiu cu el si am zis da, fiindca ne intelegeam foarte bine si dupa ce am iesit din spital.primele 2 saptamana se purta frumos, ne intl in fiecare zi dar cu timpul totul s-a racit.au trecut 2 saptamana, dupa care sia pierdut tel si am vb si mai rar. dupa catva timp mi-a spus ca vrea sa ne desp si dupa 2 zile ne-am impacat, fiindca ii parea rau.acum nu neam vaz de o luna de vb nici atat.nu stiu ce sa cred, vorbeste cu mine cand ii vine. i-am lasat un msg ca ne desp pe mess.nu stiu ce sa cred despre el.eu am 15 ani, el 18. i-am spus ca trebuia sa isi caute una de 18 ani ca na e mai mare si altele dar a zis ca nu vrea.

Răspuns Câştigător
| HoneyBooBoo a răspuns:

Ar trebui sa il intrebi de ce te-ar merita el pe tine? Si de ce nu vorbeste cu tine numai atunci cand vrea el? Sincer, daca tu numai vrei sa ai nici o relatie cu el, ar trebui sa i-o spui fata in fata, pentru ca atunci ar intelege cel mai bine!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da l uitarii! e un porc!

| roxanne22_8082 a răspuns:

Ce poveste despre relatia ta cu acel baiat din spital.vati despartit, apoi v-ati impacat din nou si char la final ai inteles ca lui ii trebuie o fata de varsta sa.frumoasa pozeste!