Considera ca a fost o frumoasa aventura de vacanta mai ales ca nu stii daca el are aceleasi sentimente pentru tine. Sa nu te superi, nu-ti consuma inimioara degeaba dar relatia nu va merge niciodata. Esti tanara, esti frumoasa, mergi cu prietenii la filme, cluburi, discoteci, este vacanta, umple-ti timpul cu tot felul de nimicuri si vei vedea ca sa va ivi si viitotul prieten, nu-l cauta neaparat in orice baiat pe care il vezi, va veni el singur la tine. Iti doresc o vara de dragoste fierbinte. Hai, fruntea sus!
Melina trebuie sa ai incredere in tineIncearca sa te gandesti ca sunt multi baieti de care te-ai putea indragosti.Gandeste-te ca trebuie sa il uiti.
La frumusetea si la inteligenta ta va fi usor sa gasesti un baiat potrivit pentru tine Nu mafi trista.Iesi cu prietenii in oras si uita de el.
Succes!
Incearca sa il uiti! nimic nu e imposibil! iesi cu prietenii prin cluburi, discoteci, lumea e plina de baieti
te pup si multa bafta! :*
Incearca sa te distrezi alaturi de altcineva si va trece mai usor. Gaseste alt baiat de care sa iti placa si sa te intelegi bine cu el adica sa poti discuta orice fara griji sau retineri. O sa treaca si daca nu iti gasesti pe altul dar va fi mult mai greu. Te va roade pe interior mult si nu este deloc placut. Incearca sa te trezesti intr-o dimineata si sa iti zici :"Gata totul s-a terminat de azi incepe un nou capitol din viata mea!" si toata ziua sa te concentrezi asupra aceste chestii si sa nu te mai gandesti la el si la ce a fost. Altfel nu stiu cum poti sa treci peste toate acestea. Bafta incontinuare si numai bine
Incearca sa te distrezi alaturi de altcineva si va trece mai usor. Gaseste alt baiat de care sa iti placa si sa te intelegi bine cu el adica sa poti discuta orice fara griji sau retineri. O sa treaca si daca nu iti gasesti pe altul dar va fii mult mai greu. Te va roade pe interior mult si nu este deloc placut. Incearca sa te trezesti intr-o dimineata si sa iti zici :"Gata totul s-a terminat de azi incepe un nou capitol din viata mea!" si toata ziua sa te concentrezi asupra aceste chestii si sa nu te mai gandesti la el si la ce a fost. Altfel nu stiu cum poti sa treci peste toate acestea. Bafta incontinuare si numai bine
Buna! anul trecut prin mai mi-a dat add un tip din ploiesti(eu sunt din bacau) din una in alta am hotarit sa mergem singuri al mare sa traim o aventura... el a venti singur iar eu eram cu prietenii mei(a fost putin nebun pentru ca m stia pe mine doar de pe net restul deloc si a venit absolut singur!) am trait 10 zile de vis...ne-am indragostit nebuneste! si am hatarit sa pastram relatia...venea des la mine, ai mei au fost de acord sa stea la mine...stateam imprena km 2 3 5 zile apoi ne vedeam maxim odata la 2 saptamani... a fost o perioada frumoasa... aveam planuri de viitor, eu urmez sa merg la bucuretsi la facultate si apoi ne era mult mai usor. dar... din pacate nu am ajuns impreuna din alte motive...ne iubeam mult dinstanta nu era problema... dar au intrevenit altele, greseli de-a mele...ink nu pot zice ca m-am vindecat de trecut dar deja... avem drumuri mult prea separate...acum nici macar nu mai pastram legatura deloc! e frumoasa dragostea la distanta e unica e nu stiu... speciala dar si dureroasa... daca nu vedeti nici o sansa de a va contura un viitor comun incearca sa rupi legatura cu el sau vbiti tot mai rar...si canalizeaza-ti gandurile pe alte planuri /persoane! conia90conia e id meu daca vrei vbim mai multe acolo...>
Gandeste-te sa abordezi baieti noi . Daca ai tupeu.intra in vorba cu ei, cunoaste baieti noi...si cu cat cunosti mai multi.cu atat vei uita de el.pentru ca nu vei mai avea timp sa te gandesti la el te vei gandi la cei pe care i-ai abordat...cum a decurs conversatia...si alte chestii //Intelegi? hai bafta si capul sus! ciao!