Stai linistita ca si mie mi s-a intamplat de multe ori
important este ce crezi tu, si parerea celorlalti conteaza, dar intr-un procent mult mai mic, cel putin asta cred eu :d e bine ca ai incredere in tine si te consideri o persoana frumoasa si sunt sigura ca esti!
probabil baiatul e ofticat ca nu stai cu el si atata timp cat se lauda (pentru ca e clar ca asta face :d) ca a stat cu tine (desi nu a stat, doar pentru ca te-a intrebat pe mess daca vrei sa stai cu el, asta nu-i nimic , din cate am inteles nici nu v-ati intalnit fata in fata ), te considera o persoana frumoasa si multi baieti te considera frumoasa, chiar daca ei sunt urati, ce importanta are? nu sunt si ei baieti , poate si baieti frumosi te plac, dar le este rusine sa iti spuna , si daca tie ti-a placut de multi baieti frumosi(probabil mai mari decat tine ) si lor nu le-a placut de tine, nu ai de ce sa te descurajezi si sa spui ca nu vei avea un prieten pana la 20 de ani , cu siguranta vei avea
e bine ca te consideri frumoasa, dar nu ai de ce sa te descurajezi o sa ai tu noroc si la baieti, vei gasi baiatul potrivit care sa-ti si placa si nu uita ca mai sunt inca baieti care apreciaza si partea sufleteasca, interioara si felul cum gandesti , pe copilu ala lasa-l in pace, oricum este mai mic decat tine presupun ca si mult mai imatur , mult succes si sa fii iubita!
Hai sa fim seriosi draguta, sunt niste "grupe" de baieti care nu stiu altceva decat sa isi bata joc de fete doar asa din plictyseala, hay sa-ty zic ceva, taty bayetii care fac asta o fac pentru ca sunt frustaty de cum arata ei., faza cu ignore a fost ik, chiar super ok.
De acum nu te mai combina cu baieti pe are nu i-ai vazut si pe care nu i-ai auzit cum vorbesc sau pe care nu i-ai privit niciodata in ochi pentru. a-ty da seama ce gandesc. Dupa parerea mea tipu asta a fost un idiot care era foarte mandru ca s-a combinat cu o fata ca tine, dar cand l-ai intrebat daca e asta si el a vazut ca u ty-ai dat seama, a vrut sa para el mai"cocos" si sa zica ca lui e rusine cu o tipa ca tine, dar crede-ma e din contra crede-ma acum fyerbe in suc propriu de ciuda ca te-a pierdut si ca nu mai aveti ce vorby.
Deci sunt sigura ca,,,, sigur o sa gasesty un tip care sa te meryte si sa fye ff draguta, da nu prea dragut si cu nimic la mansarda, nu?
Succes!
Nu ti-a spus nimeni ca frumusetea e in ochiul privitorului? Daca nu te place el nu inseamna ca nu sunt unii baieti in lume carora o sa li se pari superba! Trimite-mi o poza pe privat si iti spun eu cum sta treaba
Numai bine, Shin
De ce zici ca pana la 20 de ani nu o sa mai ai prieten? Nu e adevarat.
Uite banuiesc ca ai prieteni, o gasca sau ceva in genu' Daca nu, fa-ti tu una cu prietenii cei mai buni, cei de gasca, cu care sa te intelegi bine si asigurate ca ai macar un baiat care sa fie aproape mereu cu voi. Petreceti o parte a timpului liber cu gasca (de fete, de baieti cu fete nu conteaza)si stati si cu altii(cu alte persoane) nu numai cu gasca Daca intelegi ce vreau sa zic Alta lume Alte caractere Ca in felul asta nu o sa vorbesti cu ei numai pe mess Si pe mess, bine inteles dar si in"realitate".
Si in legatura cu "problema" ta Sa stii ca unii baietii daca nu toti sunt nesimtiti si la propriu si la figurat Asa ca... te sfatuiesc sa nu ii bagi in seama Si nu cred ca esti urata Poate el a zis asa la nervi ca nu mai stia cum si in ce fel sa scape de tine...si; mie mi s-a intamplat Si nu mai incerca sa vorbesti cu el da-l incolo! Daca face asa ceva-nu te merita
Nu pune la suflet ce a zis acel nesimtit.Pentru ca asta este.Nici la mine nu s-au uitat baieti extraordinar de frumosi.Stai tu fara griji si nu te mai gandii la asta.Invata la scoala, iesi cu prietenele, si multe alte activitati care iti vor face bine.Nu inseamna ca esti urata, doar din simplul fapt ca nu te-au placut baietii frumosi. Un baiat frumos nu este neaparat un baiat care sa te merite si sa te aprecieze. Vei gasi tu cu timpul si baiatul potrivit. Te pup
Eu sunt alin si ati spun daca ati pierzi ancrederea an tine ai pierdut tot asa ca ai ancredere an tine si multumestete cu frumusetea ta ca alta nu ai ca tine asculta vorbele astea care ati spun si nu mai asculta ce zic alti despre tine din viata trebuie sa iei numa ce ai bun de la alti ati spun eu ca esti frumoasa si credete frumoasa stiu si eu cum e sa ati spuna alti ca esti arat dar am zis ca nare rost sa ma consum pentru niste oameni?
Frumuseata nu e numai exterioara e sh interioara
uneori nu conteaza daca o fata e frumoasa, conteaza sa fie buna la suflet sh oricum tu zici ca vrei un baiat frumos, nu?
Dar degeaba daca nu te intelegi cu el.
Sa zicem ca stai cu un baiat frumos dar PROST si atunci ce ai rezolvat?
sper ca m-ai inteles.
Iti zic din propia experienta sunt baiat am stat cu o fata fumoasa dar nu avea nimic in "cap".
Daca vrei sa vorbesti cu mine baga adresa asta "mada_tym09"