Depinde fa si tu asa : zi ca din vara o sa te muti si intreaba-l "crezi ca ar fi putu fi ceva intre noi?" probabil iti va spune.
Daca la anul dati face 2 face zici ca mama sau tatal tau a ratat jobul si nu v-ati mai mutat.
Poate te place, adica si eu eram la fel cu fostul meu coleg si pana la urma el mi-a dat un biletel in care scria in franceza daca vreau sa fiu cu el si dupa ce am citit biletelul si m-am dus la el si l-am intrebat a plecat si nu mi-a dat niciun raspuns si dupa m-am mutat si eu din clasa dar de fiecare data cand ne vedem stam si ne uitam lung unul la altul....ideea e ca poate ii place de tine dar este timid sau ii este frica sa nu-l respingi deoarece nici el nu stie ce simti, eu spun ca mai bine mergi si vorbesti cu el fata in fata pana la urma incercarea moarte n-are, sper ca ti-am fost de ajutor :*
Dar mi-e rusine sa vorbesc cu el X_x
Offf...(pai cu rusinea nu faci nimic in viata)inn fine, pune pe altcineva sa vorbeasca cu el, de preferat e cea mai buna prietena a ta sau cel mai bun prieten al lui...dar nu e neaparat poti gasi o persoana cu care se intelege si el bine dar si tu si o rogi frumos sa te ajute
Geo2969686 întreabă: