| missME a întrebat:

In weekendu asta mi s-a intamplat ceva foarte neplacut... prietena mea s-a certat cu prietenul ei, apoi el a venit imediat la mine si cum mie imi placea de el, am acceptat. Bineinteles ca a aflat prietena mea si s-a suparat foarte tare pe mine. Dar acum el s-a intors la ea si eu am ramas cu ochii in soare. Nu stiu sa fac sa ma impac cu ea, sa ma ierte si sa nu mai fie suparata... Aveti vreo idee cum as putea sa ies din situatia asta? Ma simt foarte foarte prost sad

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Ai facut ceva extrem de urat.Baietii nu ar trebui sa fie niciodata un motiv de disputa intre prietene.Ai lovit in cel mai vulnerabil punct al unei realtii:increderea.Prietena ta nu te va mai vedea niciodata cu aceeasi ochi si e normal sa fie asa:ai profitat de momentul cand i-a fost rau si in loc sa ii fi alaturi i-ai infipt si mai tare cutitul in rana.De dragul demnitatii tale les-o sa fie fericita si cu timpul poate te va iertawinking

5 răspunsuri:
| Happyness a răspuns:

Ii spui ca n`ai vrut sa faci asta neaparat ca s`o superi pe ea, dar ai crezut ca s`a despartit de el si de aceea ai acceptat s astai cu el

| thealchemist a răspuns:

Nu cred ca meriti sa te ierte.

| missME explică:

Se poate sa primesc macar o incurajare? si asa ma simt destul de rau sad iar cand imi spuneti lucrurile astea intru si mai rau in depresie sad chiar imi pare rau...

| michyy a răspuns:

Depinde acum.eu una nu te-as ierta.cu toate ca se certasera nu trebuia sa te bagi intre ei.ca vezi ei 2 sa-u impacat si tu ai ramas cu ochii-n soare, pana la urma era si pietena ta...

| yrinee a răspuns:

Ai facu cea mai mare greseala...nu trebuie sa procedezi astfel mai ales ca era prietena ta.in al 2-lea rand el nu este un baiat cu bun simt.nu va merita si nu a facut decat sa-si bata joc de aman2.