Ai facut ceva extrem de urat.Baietii nu ar trebui sa fie niciodata un motiv de disputa intre prietene.Ai lovit in cel mai vulnerabil punct al unei realtii:increderea.Prietena ta nu te va mai vedea niciodata cu aceeasi ochi si e normal sa fie asa:ai profitat de momentul cand i-a fost rau si in loc sa ii fi alaturi i-ai infipt si mai tare cutitul in rana.De dragul demnitatii tale les-o sa fie fericita si cu timpul poate te va ierta
Ii spui ca n`ai vrut sa faci asta neaparat ca s`o superi pe ea, dar ai crezut ca s`a despartit de el si de aceea ai acceptat s astai cu el
Se poate sa primesc macar o incurajare? si asa ma simt destul de rau iar cand imi spuneti lucrurile astea intru si mai rau in depresie chiar imi pare rau...
Depinde acum.eu una nu te-as ierta.cu toate ca se certasera nu trebuia sa te bagi intre ei.ca vezi ei 2 sa-u impacat si tu ai ramas cu ochii-n soare, pana la urma era si pietena ta...
Ai facu cea mai mare greseala...nu trebuie sa procedezi astfel mai ales ca era prietena ta.in al 2-lea rand el nu este un baiat cu bun simt.nu va merita si nu a facut decat sa-si bata joc de aman2.