| tremuriciiuliana a întrebat:

Buna in wekendu asta am fost la majoratul fostului meu prieten fiind invitata de el, am avut o relatie de 1 an cu el momentan el are alta relatie de care e foarte nemultumit si suparat deoarece parinti si sora lyui sunt in potriva fetei fiind tiganca si foarte vulgara si alte lucruri, mergand in wekend la tara la el am avut ocazia sa vorbesc cu el pe intelese (sunt foarte buna prietena cu familia lui) am stat de vorba cu el inainte de petrece cu o seara pana la ora 3 ramanand uimiti amandoi ca am vorbit unu cu altu(pana acum vb dar mai rar si foarte putin strictu necesar) ajungand la concluzia ca amandoi mai tinem unul la altul dar nu avem curajul sa o luam de la capat dupa o despartire de 7 luni. Eu vrea sa las timpul sa treaca sa vad ce se intampla, dar el nu prea. uneori nul inteleg acum sa trec la intrebare ce credeti ca a fost in momentul acela o simpla atractie sau chiar sentimente eu nu inteleg probabil ca sunt si foarte bulversata.Intradevar ne uneste multe puncte de vedere dar eu cred ca nu vom putea fi impreuna din cauza acestei fete care nu se lasa de capul lui... Ce credeti ca as putea sa fac sa lupt pentru el sau sa il las in pace sa-l refuz?

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pai mai bine lasi timpul sa treaca, asa iti dai seama si ce vrea el de fapt happy. Este posibil sa fi retrait sentimente din trecut, sentimente care aparent sunt interzise.Mai bine astepti sa treaca un timp si ii analizezi comportamentul big grin.asa vei stii ce vrea de fapt.

| HBK a răspuns:

Nu cred ca a fost doar o atractie de moment. Ceva inca va mai leaga pe amandoi. A-ti tinut unul la altul.Fii discreta si lupta pentru el si pentru fericirea ta.Inca mai ai o urma de indoiala, dar cand vei fii cu el, iti va trecehappy

| manyst a răspuns:

Daca tu nu sti ce vrei cu adevarat atunci cine? happy incercarea moarte n`are