| Alangi99 a întrebat:

Buna,

Inainte de incepe vreau sa va multumesc din suflet ca ma ajutati si ca sunteti alaturi de mine. happy Acum cateva zile,am observat un puiut de caine maidanez pe strada. Era asa trist si singur sad Chiar mi-a fost mila de el,simteam ca mi se rupe inima cand il vedeam asa sad Pur si simplu,nu am putut sa nu l ajut,eu iubesc sa ajut mereu daca pot,nu pot sa nu ofer ajutor cuiva. Asa ca am decis sa l iau la mine acasa. Problema este ca parintii mei nu sunt de acord cu asa ceva,iar eu chiar nu pot sa l dau din nou afara in strada sad Va rog frumos,daca puteti sa mi spuneti cum i as putea convinge, chiar nu pot face asta, mi se sfarama inima in mii de bucatele. Apreciez nespus din nou si faptul ca doar ati citit si ca ati avut initiativa de a ma ajuta. Sper sa fie bine sad

Răspuns Câştigător
| GoldenZenith a răspuns:

Depinde, in primul rand, daca stai la bloc sau la casa.
Apoi, trebuie sa ai grija de el, este o responsabilitate mare cu ăștia mici și pufoși.
(Deparazitări interne și externe, vaccinuri, alimentație etc)
Le poți spune părinților că vrei și tu un animal de companie și că o sa ai grijă mare de el, că nu îi implici pe ei și că nu o sa ii deranjeze. thinking

| Alangi99 explică (pentru GoldenZenith):

Buna,

Apreciez foarte tare ca incerci sa ma ajuti happy Din pacate, le am spus asta deja, dar nu pot intelege sad Chiar nu stiu ce sa mai fac, ma gandesc sa ii caut un stapan care e dispus sa ii ofere tot ce are nevoie. Sper ca gasesc pe cineva sad

Tu ce parere ai? sad

Multumesc si apreciez ca m ai ajuat. Meriti funda happy

Am gasit pe cineva care e dispus sa aiba grija de el. O sa fie totul bine, sunt convins. Mersi din nou happy

| GoldenZenith a răspuns (pentru Alangi99):

Du cățelul la un adăpost sau la cineva de încredere, eventual să îl poți vizita. happy

Cu plăcere!

5 răspunsuri: