| K9pInKuTzZaThA a întrebat:

Bunasadsad Inainte eram cea mai populara din clasa.toti imi cereau sfaturi. voiau sa vorbeasca doar cu mine.eram aleasa la fotbal prima.Etc De la un timp unul cate unul de indeparteaza de mine si nu stiu de ce.ma simt cam singura de la un timp. Oare gresesc eu cu ceva? dati-mi cateva sfaturi cum sa ma integrez din nou printre ei :dsadsad plzz Funda+ vot (inteligent si folositor)winking

Răspuns Câştigător
| ioionutbest a răspuns:

Buna Ana! Cred ca daca erai cea mai populara fata din clasa poti fi in continuare poate te-ai schimbat tu si nu ti-ai dat seama cred ca ar trebui sa ii intrebi pe cei din jur daca li se pare ca te-ai schimat si de ce s-au indepartat de tine pentru ca tu asta simti! Cred ca ar trebui sa comunici mai mult cu ei sa fii mult mai sociabila sau ai putea sa le propui sa iesiti cu clasa si diriginta la un suc o pizza ar fi frumos si v-ar ajuta sa va mai familiarizati inte voi! Sper ca te-am ajutat si sincer cel mai important este sa nu iti pierzi increderea in tine daca ai reusit sa o faci o data sigur vei reusi si a doua oara! Mult succes!

4 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Pai,uite-te putin in oglinda si gandeste-te cam ce nu le place si cum le-ar placea sa arati. Sunt sigur ca vei gasi ceva. Sau te poti uita in poza asta, eu am gasit. :p pa pa

| sisoloco a răspuns:

Frate nasol...incearca sa faci si alte lucruri noi vorbeste mai mult cu ceilalti( dar nu ca si cum le.ai fi superior)...

P.S. poate ai devenit putin ingamfata...

| Twinky a răspuns:

Fiind asa populara s`ar putea sa fi fost fitsoasa si sa te fi comportat aiurea cu ei. Vorbeste direct, intreaba`i ce s`a intamplat, de ce s`au departat. Eu zic ca popularitatea nu inseamna mare lucru.Decat 100 de prieteni falsi,care te vorbesc apoi pe la spate, mai bine unul, doi, dar adevarati.

| Deeiuuuuu a răspuns:

Poate te-ai schimbat in acel timp sau poatea venit o alta colega care tea intrecut! E ADEVARAT "E GREU SA FII POPULARA3 da ori cum daca nimemi nu te mai vrea intra singura in diiscutiile lor asa vor mai vorbii cu tine si vei devenii iar populara!