| VladRO a întrebat:

ingrijorarea mea e ca nu voi avea o prietena niciodata, tin sa precizez ca am 13 ani, 1, 80 si am incercat pana acum sa arat ca plac o fata, dar nu mi-a dat de inteles ca ma place si ea...Nicio fata nu se arata interesata de mine happy ce sa fac? cum sa fac sa ma placa si pe mine fetele? dupa mine eu zic ca sunt dragut, nu sunt slab si nu sunt nici gras happy Vreau cat mai multe sfaturi, Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
| papatukjatlekjulk a răspuns:

Nu nu, nu-l asculta pe gabitul. Genul ala de baieti produs scarba fetelor (aia bine lucrati si care vorbesc urat si se dau smecheri). Tu asteapta sa mai treaca timpul, pentru ca apoi o sa vezi cu o sa inceapa sa roiasca fetele in jurul tau. Ai calitati, fizice si morale, pe care sigur o fata sau mai multe le vor observa.
Stai linistit! Nimic nu e batut in cuie!

21 răspunsuri:
| Psihoyounger a răspuns:

Am observat tarziu intrebarea...

Nu te mai gandi la asta! Gandeste-te la ce ai de facut ( stii tu...) toate se vor intampla dupa cum trebuie sa se intample, nu putem noi sa schimbam nimic.

Psihoyounger

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Ai doar 13 ani ai tot timpul inainte

| buburuzAndreea a răspuns:

In general pe la 13 ani baietii nu prea au mare succes la fete, stai linistit, daca nu ai frant inca 100 de inimi asta nu inseamna ca e timpul pierdut.

Poate fetele sunt prea timide si tu nu stii inca sa le abordezi. Glumeste cu ele mai mult, fii mai vorbaret. Cel mai sigur si mai simplu e sa te porti cu ele ca cu niste prietene si daca vezi ca lucrurile merg bine, dupa un timp, sa zicem 5 zile, le inviti la un suc. Doar voi doi. Dar in zilele asta sa vorbiti in fiecare zi.

Daca ea stie ca o placi, invit-o la ceva. Chiar si la o inghetata. Nu e mare lucru, o sa vezi. Daca accepta nu inseamna ca sunteti impreuna deja, dar e clar ca sunteti pe drumul cel bun.

| Kitty a răspuns:

Nu trebuie sa te grabesti in privintza asta, dar oricum eu o sa incerc sa -ti dau cateva sfaturi care sper sa te ajute. In primul rand trebuie sa fi ingrijit, sa nu vorbesti urat cu fetele, sa le asculti atunci cand au ceva de spus, sa fi rabdator, sa le respecti pentru ca atunci si ele te vor respecta si poate vor vorbi mai mult cu tine si. poate poate. iti faci si tu o prietena, dar sa nu pari disperat si chestii din astea.Atunci cand iti place o fata eu zic ca nu e cea mai buna idee sa le spui si altora, bineinteles, tu faci cum crezi, iar apoi trebuie sa fi sincer. Te duci, vorbesti cu ea, o intrebi ce mai face, o intrbi depsre muzica, scoala, chestii... si atunci iti vei da seama daca ar putea fi cv intre voi... Mult succes!

| JoJo a răspuns:

Nu te ingrijora k esti prea inaltoh go on
ai sa vz mai trz ce bine arata un baiat mai inalt pe langa o ftasmugsmug

asa ca ai tot timpul inaintetongue Bafta la gagicihee hee:*

| VladRO explică:

Trag de fiare big grin am gantere acasa si fac... big grin

| VladRO explică:

Ma port frumos cu toate fetele, nu injur cand sunt fete in preajma, nu ma comport urat cu ele, nu le fugaresc, sau nu dau in ele cum fac alti colegi "binevoitori" de-ai mei si pe care nu ii suport si ii mai pun si eu la punct...

| VladRO explică:

Buburuzandreea, exact cum ai zis tu am mai facut, dar nu accepta sa vina la un film happy si sunt vorbaret si fac multe glume, de care fetele rad happy

| Bixelle a răspuns:

Nu mai zice ca nu o sa ai niciodata o prietena...in primul rand dc crezi ca nu o sa te placa nici o fata? pentru ca esti inalt ...asta e acum... dar deocamdata nu ai decat 13 ani ...cresti tu mai mare sa vezi cum vin fetele...nimeni nu e obligat sa aiba prietena de la 13 ani si inca esti mic...cand o sa fi de 15-16 chiar 17 ani o sa arati mult mai bine tongue ...secretul este ca mai intai trebuie sa te placi pe u insati si atunci o sa te placa si restul...si asa e si cu increderea daca ai incredere in tine totul o sa fie ok tongue ...succes. pupz :*:*

| Bixelle a răspuns:

Nu fi nici chiar asa adica nah... unele fete prefera ca baieti sa fie mai rai... duri... poate dupa aia cred ca ej vreun baiat dela care nu injura asculta intodeauna tot e cuminte etc .si nah... nu prea mai vor fetele astfel de baieti tongue

| Mihaic93 a răspuns:

Nu ar trebui sa te preocupe "gagicile" acum...mai cresti tu si o sa vezi cum or sta toate in fata ta care mai de care sa le alegiwinking

| stealthb a răspuns:

Stai prietene linistit ca eu n-am avut pana la 16 ani si nici nu cautam cand... s-a intamplat. Nu-ti bate capul. Tu invata acolo bine geometrie ca o sa-ti trebuiasca. Fii deschis, calm, nu fii disperat... fii interesat in ele, asculta-le, vezi ca daca sunt proaste devin plictisitoare imediat. Eu stiu ca eu am "crescut" mai mult cu fete. Si invata geometrie ca altfel o sa deschizi usi celor care au invatat-o. Hai succes! Get them tiger! smug

Răspuns utilizator avertizat
| Rox_5939 a răspuns:

La 13 ani nu cred ca ar trebui sa iti faci griji din acest motiv! Ai tot timpul inainte! oricum, daca vrei un sfat... daca iti place de o fata arata-i asta, insa nu fi prea insistent! Daca si ea te place o sa-ti accepte invitatia la suc, sau stiu eu... o sa-i faca placere sa stea de vb cu u! Dar in cazut in care o inviti o data, de doua ori undeva si ea te refuza, atunci e clar ca ceva nu e in regula...nu trebuie sa stai toata ziua pe capul ei. Fii putin mai rece.las-o si pe ea sa-si arate interesul fata de u! Daca o sa fii stresant o sa te evite din ce in ce mai mult si ai putea chiar sa fii pus in situatii urate...

| pysysexyshyrea a răspuns:

Trebuie sa ai vrajeala neccesara pentru orce domnisoara! succes!

| gabitul a răspuns:

Poti trage de fiare.fii oleaca blink blink.parfum(nu prea mult) gel...smecherii de astea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca nu ai avut pana la 13 ani ce? Crezi ca s-a sfarsit lumea? In primul rand ca sa te placa o fata trebui sa te comporti frumos, sa arati cat mai ingrijit si sa ai putina atitudine, dar sunt de parere ca la varsta ta ar trebui sa te preocupe mai mult scoala. Oricum bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol laughing ai 13 ani si nu ai avut prietenelaughing stai linistit ca o sa ai timp de fete de te vei plictisi de elelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani ai 1. 80 de m? Interesant. Sfatul meu e sa nu te preocupe asta tocmai acum ca nu o sa vina sfarsitul lumii. Ai doar 13 ani, ai toata viata la dispozitie sa-ti faci prietena. Dar daca vrei de pe acum, nu arata ca esti disperat, poartate indiferent. La mine a mers mereu asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 16 si nu am avut prietenda nu'mi fac prb. desi am avut ocazii da nu mi'au placut tipii. la mine asta e problemalaughing sau eram prea timidaconfused en fin

Abia ai 13 aniangry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Prieten
sper ca am sscris binebig grin