| anonima_1409 a întrebat:

Buna,,, intr-o saptamana m-au intrebat 12 baieti daca vreau sa fiu cu el!
ce sa fac?!?! nu pot sa ii fac sa sufere...
cryingma simt prostsad
avetio modalitate care sa nu doara?

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Papusica Barbie cu aere de fotomodel. Hai basti.

| Mjdolhfi a răspuns:

12?:OTu vrei sa ne faci invidioase pe noi fetelelaughing. Da ce-s ei 12 apostoli?raised eyebrowsadica e vrajeala puralaughing. Si te mai si temi sa nu ii doararolling on the floor. Stii care e faza ori esti miss univers la frumusete, ori visezibig grin.

| brunetteee a răspuns:

Pai pe tine daca te face cineva sa suferi chiar crezi ca ii pasa la cineva?! straight face deci parerea mea este sa le zici NU si gata happy

| IsabelaIssa a răspuns:

Nu te-ai exprimat prea clar aici, sa inteleg ca 12 baieti te vor.pai in cazul in care iti place vreunu din ei alege si fa-ti un prieten, ca ai de unde alege din 12 laughing si la restul le spui ca ai prieten si nu ii poti incurca. Si nu trebuie neaparat sa ai ca sa le spui asta. Si daca nu vrei sa ii doara, apoi ce ai sa fc? Ai sa stai cu toti? Invata sa refuzi in viata ce nu iti place ca nu esti obligata sa iubesti pe nimeni. Nu te mai gandi tu la suferinta lor pentru ca nu stii ce ganduri ascunse pot avea si pentru ce te vor, si cate iubite ar mai avea pe langa o posibila relatie cu tine. Inainte sa postezi intrebarea mai citeste odata pentru ca induci publicul in eroare big grin Bafta!

| SatanaInIzmene a răspuns:

Am eu una : Gangbang rolling on the floor
Pe ei nu o sa-i doara, pe tine...

| Mihaic93 a răspuns:

12?! da-o dracu de treaba, da' ce esti tu?

| Cosmin162749 a răspuns:

Intrebarea e mai intai tu ii iubesti?/?(cati ani ai?)vreau si eu sa stiu. asa baietii aia or zice ei ca te au numa pe tine da poate mai au si pa alta crede-ma aam avut si eu o pr la care tineam mult ea era cam emo dar eu nu si in fiecare zi cand vb pe mess ne certam ba ca eu am pe alta ba ca ea se omoara am facut tot posibilul sa o impiedic sa faca vreo prostie. am reusit dar neam desp nu-i dau nume acelei fete. oricum problema ta e alta ai pe mai multi baieti.am o sugestie dc nu iti alegi pe unul care il iubesti cel mai mult iar de ceilalti le zici ca nu mai merge.si ca ai vazut unu care iti place n-o sa-i doara tare ca baietii isi gasesc iubite pe banda rulanta nu si eu da ma toaca una la cap daca nu vreau sa fiu iubitu ei iar ea are inca pe vreo doi da nu cont.nus incearca cum ti-am zis. poate merge.big grinbig grinbig grinbig grin sa nu crezi ca am ceva cu ceilalti baieti da trebuie sa te hotarasti.am dat o idei.simpla.cand mai vrei sa vb da add scafaru_cos si vb ok/?big grinbig grinbig grin:pup papa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MAMA!
Doisprezece baieti te intreaba daca vrei sa fii cu EL? Astia sunt cei 12 ucenici! Vor sa te converteasca! FUUUUUUGI!
Sa nu doara?
In sfarsit a inceput sa doara! Si eu credeam ca e doar o vorba in vant! Sa vezi acum urlete!

P. S. Invata sa scrii si sa te exprimi si lasa baietii! Altfel o sa ai parte de toti...nedoritii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

thinking dar cei 12 te-au intrebat in cor deodata sau pe rand?
i-ai numarat? rolling on the floor
pai pe cei 12 muschetari nu-i doare nimic caci sunt 12 si sunt muschetari, doar pe tine te doare durerea lor care nu exista. lasa-i in pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Refuzai_i nu vor suferi prea mult, dar vei fi dorita la fel de mult ...decat daca ve-i accepta unul...