| Dumi2 a întrebat:

Bună.
Într-o seară în jurul orelor 23:30 iubitul meu mi-a propus sa vin în ospeție la niște prieteni de al lui unde el deja se afla (nu știu de cat ore).
Eu mă împac super bine cu toți prietenii lui, dar fiindcă deja era târziu și îmi lua ceva timp ca să ajung la destinație, i-am spus ca nu vin.
El doar mi-a răspuns "ok". După care i-am explicat ca dacă nu era ora târzie, veneam cu drag și el mi-a spus " Da da, am înțeles".
După asta am început să mă simt puțin incomod și parcă am avut senzația ca s-a supărat pe mine.
Voi cum credeți, trebuia să merg și daca într-adevăr s‐a suparat pe mine sau nu?
Merci mult pentru răspunsurile voastre.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Prieteni de-ai lui?
Daca ai fi fost singura fată intre niste baieti?
Zic si eu.
Mai bine ca nu te-ai dus, cine stie ce pățeai.

| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand invitatia lui a fost una indecenta, iar raspunsul tau a fost unul perfect nromal pentru situatia aceea.
Daca s-a suparat va trebui sa-i fie de bine si sa se desupere, fiindca nu a fost o invitatie normala, el fiind cel care a gresit si ar trebui sa-ti ceara iertare, pentru situatia inconfortabila in care te-a pus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La ora aia nu era cazul sa te mai duci nicăieri

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! Daca nu puteai sa ajungi nu este vina ta! Vorbeste cu el si lamuriti situatia!