Heii myhy.
Totul a fost doar un vis urat. Multe persoane sunt afectate daca se uita la tot felul de filme cu fantome si alte entitati. Probabil ca daca ti-ai spus ca nu exista vroiai doar sa te asiguri de asta pentru ca erai in dubii. Probabil ca "frica" asta ti-a afectat creierul si ai avut un vis urat. Este normal, cu totii avem cosmaruri iar cand ai spus ca te-ai trezit si erai foarte speriata probabil ca din cauza visului si de ceea ce ai simtit in acel vis. Daca mai apar tot felul de chestii, trimite-mi un mesaj si vorbim
Stai linistita, e doar un vis. probabil ca in suflet inca te gandeai la bine si rau, la fenomene stranii.si aceste lucruri ti-au ramas undeva in suflet. Scapa de aceste temeri, si vei scapa si de cosmaruri!
Cred ca ai facut un atac de panica.[Cred]
Dar "chestia intunecata" din spatele tau era doar in mintea ta.
E normal dupa un film sau o emisiune de genu' sa ai tot felul de vedenii, mai ales daca e si intuneric in camera. Imaginatia. Faza cu visul.din aceeasi cauza.
___
Asta inseamna sa nu te mai uiti la emisiuni sau filme de genu'.
Pai.gandeste-te asa:daca nu ar exista satana(asa cum crezi tu),de ce ar exista necazuri si probleme? Oricum,eu consider ca exista si Dumnezeu si Satana,si ca noi traim acum intr-o perioada de proba in care Dumnezeu vrea sa vada cum ne comportam si ce facem,intrucat El sa vada unde va trebui sa stam in vesnicie(care,chiar si dupa nume, sugereaza ca e mult mai lunga decat viata), in Iad sau in Rai.Si cred ca visul pe care l-ai avut tu, este un fel de revelatie de la Dumnezeu, prin care vrea sa iti dovedeasca ca exista si bine si rau. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu
Stai linistita.ai visat pentru ca te.ai uitat la ceva care te.a inspaimantat.nu exista dracu si daca vrei sa nu mai ai cosmaruri de' astea nu te mai uita la 'porcarii'
Este subconstientul tau! Nu-ti face griji,nu-i nimic grav! Te-ai speriat,ai vazut ceva care te-a uimit. Faptul ca exista "satana"sau "dracul".Nu te ingrijora,o sa uiti, acum poate esti speiata de visul pe care l-ai avut, nu-i nimic o sa treaca.Gandeste-te doar ca Dumnezeu este cu tine si nimeni si nimic nu-ti va face rau!
Sfatul meu e sa nu te mai uiti, pentu ca aceste emisiuni sunt dor pentru cei puternici, cei care nu se tem!
Visul nu reprezinta altceva decat o proiectie a realitatii si a preocuparilor tale, a gandurilor tale.Cel mai probabil ai visat asta pentru ca inainte de culcare te-a preocupat acest subiect.
Daca crezi in Dumnezeu, atunci trebuie sa crezi si in existenta celui rau.
Ei bine eu nu as putea sa zic ca ma pricep la a traduce vise asa ca nu ma bag dar nu ar fi trebuie sa zici tampenii din astea ca mereu vei visa urat cand zici astfel de chestii sau te bagi sa contrazici lucruri "subterane" sau din astea credincioase. Nici eu nu-s asa credincioasa de felul meu dar numi pun mintea in lucruri de genu asta. Poate rezolvi daca te duci si uh maine la biserica... papa bft
Daca ai fi crezut in Dumnezeu cu adevarat la momentul respectiv nu ai fi avut nici o problema...
De fapt nu este precum crezi tu. satana chiar exista si ai dovezile in fata ta. in orice moment...
Iar daca lucifer exista... o luam logic. exista si Dumnezeu.
Iti recomand http://www.conspil.blogspot.com/. aici sunt mai multe dovezi daca chiar esti interesata de subiect.