| ubytha a întrebat:

intr-o zi am plecat cu o prietena de la scoala si a venit si o colega de-a mea. si colega mea i-a spus prietenei mele ca are nasul ciudat si mare straight face
dar ea de fapt nu il are asa. a exagerat... e doar un mic defect nu se vede asa tare...si de atunci ea e complexata mereu si spune ca va ramane singura toata viata din cauza asta
cu ce sa o ajut? ea e chiar frumoasa straight face

4 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! ar trebui sa ii explici ca nu trebuie sa puna la suflet tot ce spun persoanele invidioase si ca trebuie sa fie optimista si sa nu creada tot ce spune lumea

| emilia a răspuns:

Of Doamne, stii ce cred eu?
Ca colega ta a zis-o din invidie.
Si sa iti zic un lucru : fetele cu nasul mare sunt mai frumoase fiindca si restul trasaturilor, dar si structura faciala e mare.
Incurajeaz-o si zi-i sa nu asculta rautatile oamenilor din jur, ca ea e superba.
Poti sa o aduci sa iti citeasca raspunsurile!
Si spune-i ca nu trebuie sa fie complexata, caci toti trebuie sa ne ingrijim corpurile si sa ne iubim asa cum sintem!
Pup si numai bine!

| DeewtzaMonny a răspuns:

Cel mai mult conteaza sufletul unei persoane, nu frumusetea exterioara.
Frumusetea e trecatoare.hee hee

| denisa_3178 a răspuns:

Spune`i sa aiba incredere in ea, sa nu o intereseze toate rautatile care se spun despre ea pentru.ca este chiar f.frumoasa. Fiecare dintre noi are si defecte, nu doar calitatiwinking