Ambele... depinde de starea mea de spirit... tu sa stii ca oricum esti ffoarte cuminte , dar ai prommis ca te-ai schimbat. sa vedem multa bafta. my sister
Pai.sunt mai cuminte, insa daca cineva ma scoate din sarite si ajung la capatul rabdarilor devin rea, nu rebela! Si cel mai mult ma enerveaza sa imi si zica dupa:" te-ai facut mai rea"! Urasc sa mi se zica asta, dar cand cineva te exaspereaza intr-un hal fara de hal. dao naibii de treaba.Intr-un cuvant sunt cuminte, dar totusi ai grija sa nu ma pui la incercare, ca nu stii de ce sunt in stare.
by daii
Băi. La scoala te duci sa inveti, nu sa te dai in stamba. Incep sa socotesc fraza aia a lu' Basescu "scoala scoate cretini" sau asa ceva...
Depinde de dispozitia care o am la momentul dat. uneori nu ma pot controlo. zimbesk intotdeauna. vb la ore. dar uneori pot sa nu skot o vorba. in linii generale. sint mai timida
Acasa rebela cu prietenii rebela, iar la scoala.mai putin rebela(dar nu cuminte)
succes
Sunt mai rebela de fel..ma cam iau in gura cu profii cand nu'mi convine ceva...trebuie sa mi se faca mereu pe plac...
Acasa reble, la scoala cuminte pentru ca nu ma simt in largul meu, dar daca as fi sa am o prietena rebela, as fi si eu ca ea la scoala..
Mie nu-mi pasa daca sunt acasa sau la scoala...eu sunt rebela peste tot...si cuminte in rare cazuri...
Poi eu sunt de fel mai rebela asa, ma mandresc, dar stiu ce inseamna sa fi si cuminte)-p, cat despre scoala ma cam iau in gura cu colegii ca fac misto de mine, se leaga de mine, dar nu sa injur sau ceva de genu
La scoala sunt cuminte, de obicei, sunt ffffoarte rusinoasa dar acasa fac...INSTRUCTIE!
La skl pai pot spune ca eu sunt o fire mai rebela dar asta nu inseamna ca injur sau alte lucruri de genul asta
MULLER96 întreabă:
anonim_4396 întreabă: