| NoBoDy_9430 a întrebat:

Intrebare banala da' cum zic, lipsa de ocupatie e mare:ce faceti in vacanta asta?
Va duceti la munte, alea, alea?

:*Vacanta placuta

3 răspunsuri:
| koshmarul a răspuns:

Eu in vacanta ma duc la 300km departare la Milano, la prietena mea cu care ne iubim pe net diun an si pe 22 e ziua ei, mmmmmmm, nu am rabdare so... vad. si tie vacanta placuta, si cu prietena ne ducem pe urma la genova la cel mai mare acvariu din lume, afost sora mea anul trecut da eu n-am vrut sa merg cu ea, car cind am vazut pozele,, imi parea rau ca nu am plecat si eu, funda plizzzzz

| koshmarul a răspuns:

Nativul in Fecioara are o mare nevoie de a fi mereu in slujba altcuiva, dar de a se bucura si de recunoastere si respect din partea superiorilor. Este amabil, serviabil, supus, responsabil, dar exigent in munca, fara a reusi vreodata sa se ridice mai sus decat pozitia de simplu subaltern. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora (functionar public, comert, medicina), dar si in domenii legate de agricultura, animale, plante, alimentatie, chimie, farmacie, igiena, munca de precizie, calcul si analiza, artizanat. Din punctul de vedere al sanatatii, nu se bucura de o vitalitate prea solida, desi are o sanatate buna in general, dar uneori un simptom cat de mic poate duce la ipohondrie numai datorita grijii sale exagerate pentru propriul organism. Dovedeste mare interes pentru tot ce e in legatura cu sanatatea, terapii si diete, deci medicina – chiar si la nivel empiric – poate fi un capitol care ii suscita mereu interesul, ori pentru a aplica ceea ce afla asupra propriei persoane, ori pentru a ajuta pe altii.

| koshmarul a răspuns:

Oopsss, ma greshit cu un raspuns am dat din greshiala past, imi pare rau

Întrebări similare