Si ajung undeva daca fac asta?
Cei care aleg dupa frumusete pot avea surprize neplacute in timp, ideal ar fi sa gaseasca o fata modesta daca vor sa aiba parte de ea o viata intreaga
Ce pot spune e vorba de fiecare ce ii place si cum le - ar sta inchipuieti un baiat de 1.60 care are 50 de kg cu o fata de 1.70 cu 80 de kg cum ar arata cuplu asta? daca fata sar sui pe baiat lar omori la propriu... (hihi) unii baieti umbla dupa fete slabe, alti dupa fete robuste ( adevarate femei in opinia mea) eu personal am 1.83 - 1.85 si am 102 kg cum mi-ar sta langa o " pokemonita " de 1.60 si 50 kg? eu personal sun in limba dupa fetele care - s ca mine mari. Nu dau 2 bani pe retetele de slabire... asta imi e felu, am oasele mari, mama mea are 1.74 cu 86 de kg. Tata are 1.77 cu 90de kg, eu trebuia sa ies mic de statura? stai calma se va gasi si pentru tine cineva.
Buna!
Se uita la ele doar pentru ca vor aventuri.
Atunci cand doresc o relatie serioasa, cand le pasa de o fata, nu o sa-i mai intereseze atat de mult aspectul fizic!
Eu unul nu sunt din acei "90% ".
E o prostie sa nu stai cu unele doar pentru ca sunt "diferite"
Dar na, pe unii ii intereseaza doar exteriorul, fitele si banii
Pai.felicitari.dar ar fi mult mai frumos ca sa gagsesc si eu pe cineva asa ..multumesc
D33a98 întreabă: