Buna!
1.Da,deoarece unii baieti nu sunt destul de ''curajosi'' pentru a vorbi cu o fata sau pur si simplu sunt inchisi in ei
2.Despre pasiuni, ce anume ne place la o fata, hobby-uri,...
3.Despre absolut orice
4.Ca nu sunt Timide, ca sunt sociale si prietenoase
5.Ca pur si simplu il place sau adora cum ai iesit in poza.
6.Sa se comporte normal..si sa nu ''devieze'' de la un subiect la alt subiect din 5 in 5 secunde
7.Ca este Timid sau nu este pregatit pentru a avea o relatie(sa nu crezi ca el este gay scuze expresia)
8. Poate este in convorbire cu o fata care are deja o relatie sau nu este intrsat...
Pup :*
1. Depinde. Daca am mai vorbit cu fata respectiva, nu mi se pare ceva anormal sa-mi scrie ea. In schimb, daca nici macar nu ne-am vazut, nu ne-am salutat.e cam aiurea sa salutea ea.
2. Nimic special. Adica nu imi vine nimic in minte acum. Oricum, intr-o astfel de situatie subiectele decurg de la sine.
3. Aceeasi chestie ca la 2.
4. Depinde. In functie de cum am zis la punctul 1. Insa, daca o fata scrie in mod regulat unui baiat (adica incepe doar ea conversatiile), e clar ca ii place de el si ca vrea ceva de la el. )
5. Aici deja, daca ii da in mod regulat comentarii, este vorba ori de amicitie foarte stransa, adica sunt foarte buni prieteni, ori ii place de el si chiar vrea sa se bage in seama.
6. La inceput nu trebuie sa faca nimic. Daca e ca acelui baiat sa-i placa de el, lucrurile o sa se lege pe parcurs si atunci isi va da si ea seama despre ce anume trebuie sa vorbeasca cu el.
7. Ca este genul de baiat caruia ii place sa iasa preponderent cu baietii, la bere, la biliard, etc. Vad in aceasta sintagma si oareşice orgoliu personal din partea lui. Dar care cu timpul o sa ii treaca...asta daca intalneste o fata care sa il faca sa uite de baietii lui, de biliard si de toate cele.
8. Inseamna ca nu-l intereseaza persoana care ii scrie. (asta daca dă vazut la ceea ce i se scrie...banuiesc ca la Facebook te referi). Daca nu raspunde inseamna ca pur si simplu nu vrea. Daca e cicalit mult s-ar putea ca cea care ii scrie sa se aleaga cu un block. Insa corect din partea lui, parerea mea, ar fi sa ii spuna clar acelei fete ca nu vrea sau ca are prietena, ca nu vrea sa vorbeasca, nu-i place sau altceva.
O seara faina!
Cu mare placere. Adryan_RyokuT@yahoo.com
1.da,ar fi frumos sa ne abordeze fetele, mai ales pentru cei timizi, daca va place de un baiat spunetii
2.pai daca ar vrea sa iesim pe afara sau sa mergem la un suc sau ceva
3.despre harry potter si lord of the rings su jocuri video ar fi frumos sa discute fetele, daca discuta asta cu un baiat se aleg cu iubit instant
5.ca sunt prieteni sau ca i place sau ca pur si simplu ii place poza
6.am mentionat la3
7.el crede ca nu este masculin sa petreci mult timp cu fetele
8.ca nu este interesat sau ca este ocupat
1 da, orice băiat își dorește asta (dar doar de la fete frumoase)
2. Nu e ceva bătut în cuie, eu unul as aprecia dacă am vorbi deschis (pasiuni, hobby-uri, muzica preferata etc)
3. Vezi 2
4. În general, când fata intra peste tine, ca băiat, te gândești ca te place, sau ca te considera drăguț.
5. Ii da de înțeles ca e posibil sa fie cum am zis la 4
6.NU tu trebuie sa ii atragi atenția. Dacă e și el interesat, ai atenția lui. Mie personal nu îmi plac fetele,, crazy " care se prostesc (ca sa iasă în evidenta)
7. înseamnă ca nu e,, tarfa masculine " (scuze) care umbla cu 3 fete în timp ce vorbește cu alte 10. Înseamnă că nu îi plac relatiile,, degeaba "
8 înseamnă în mare parte ca nu e interesat. C'est la vie
anonim_4396 întreabă: