| Swagmotherfuckers a întrebat:

Bună, întrebare pentru fete :
Ce alegeți între băieți cu mușchi,gen,,badboy" sau unul normal, respectuos și foarte timid, gen,, șoarece de biblioteca", care va atrag mai tare? (Just askin') laughing
Funda!

Răspuns Câştigător
| Lzehxo a răspuns:

Bai acum e o faza, poate sa iti placa un anumit gen de baiat, dar te indragostesti de altul. Eu ca fata iti spun sincer ca imi plac cei care sunt cu muschi si arata bine, dar m-am indragostit de total opusul a ceea ce vreau. In concluzie, degeaba vrei ceva, inima alege ce crede ea.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intotdeauna am prefart un baiat inteligent, normal si respectuos!
Nu m-au interesat muschii si nici nu m-au atras!

| Swagmotherfuckers explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc frumos de răspuns/uri! happy

| Freya1 a răspuns:

Nu imi plac nici cei foarte musculosi dar nici soareci de biblioteca.Pentru mine este important sa fie un baiat harnic cu perspective pe care sa il duca mintea, sa ma iubeasca, respecte, sa aiba simtul umorului si da sa aiba grija de aspectul lui fizic dar nu in exces adica...

| Samariteanul a răspuns:

Niciunul laughing

| Yon1470 a răspuns:

Sunt baieti pe aceasta lume, care se bucura de ambele dotari!

| angelcore a răspuns:

De obicei "baietii" cu muschi si badboy, asa cum spui tu sunt marlani si mult prea tupeisti, iar soriceii de biblioteca sunt prea silentipsi. o femeie isi doreste de la partenerul ei sa o faca sa se simta in siguranta, deci personal prefer udeva intre

| PaperFlower1 a răspuns:

Depinde de personalitatea fetei, sunt fete carola le plac baietii care le pot proteja, nimanui nu-i plac baietii care fug primii cand e vorba de pericol. Protectia nu se rezuma doar la muschi, nimeni nu se va plange de un corp bine facut, insa acel corp e degeaba daca tipul abia poate lega doua cuvinte si-l bate grav limba romana sau logica. Personal, mi-ar placea ceva intre, ambele extreme spuse de tine sunt negative. big grin