Buna, si ce daca ai acnee? Acneea trece, este in perioada adolescentei, si majoritatea trec prin asta...pentru mine nu prea conteaza acneea, daca are alte calitati precum respectuos, cuminte si romantic asa cum spui tu, eu cred ca e ok...
Adorabili
Ma pis pe ele de acnee...important e ca e cuminte, respectuos si romantc...asta e parerea mea.
Pai depide cate cosuri are si cum arata degeaba unele zic ca nu conteaza aspectul fizic ca nu e adevarat probabilitatea sa vezi un midel cu un baiat cu cosuri adica ce ai descris u e apoape 0
Since nu mi se par asa frumosi baietii cu acnee
dar poate daca as cunoaste un baiat pe placul meu sa avem multe in comun etc mi-ar place
succes
Ma`` unii au rasp ca sunt hidoase sau chestii.eu iti spun mie imi place foarte mult de un baiat cu acnee...adica in ciuda faptului ca are acnee are niste ochi albastrii ca ceru`` si` face karate
Sa stii ca nu conteaza foarte mult.important e ca ai acele calitati minunate.pe care nu toti le au...Si oricum sa stii ca eu am o ruda care si el are acnee si are o casnicie foarte fericita... Poti depasi peste aceata problema .sunt sigura .mult noroc :*:*
Poi nu stiu ce sa zic daca nu se vede rau nu-i problema nu conteaza numai aspectul conteaza si sufletul si comportamentul acelei persoane
Este adevarat ca este putin neplacut la prima vedere dar daca ai vreun punct forte in a sti sa te porti si sa vb la un moment dat nu mai esti vazut decat bine.SUCCES
Daca are cosuri si se vad nu pot sa fiu alaturi de asa persona!
Mai sunt diferite metode si cosmetika ca sa scapi de ele (daca ceva ) :d
Roxynikka întreabă:
NoBodyCareAboutMeOrYou întreabă:
anonim_4396 întreabă: