Poza de profil e destul de ok.
Totusi, din poze nu poti constata cum arata o persoana in viata reala. E logic ca fiecare isi face poze din unghiuri care sa il avantajeze.
Hmm, misto poza. Ai ochi frumosi.
Problema e ca din pozitia pe care o ai nu se vede totul foarte bine, dar eu zic ca esti ok .
O seara frumoasa!
Nu e genul meu să comentez la fotografiile celorlalți. Însă, arăți ca o persoană normală, nimic special.
Sinceritatea ar trebui să domine în această descriere despre fizicul tău, nu? Păi atunci, ține-te tare, e doar părerea mea personală.
Îmi plac ochii tăi, par atât de verzi, de sinceri, ca de gheață. Aceștia sunt cei ce mi-au atras atenția.
Să trecem peste detalii modeste, spun doar că arăți destul de ok, de bine.
Interesant))
Razi pe burta pentru ca esti trist si urat?
Poi ce sa fac sa plang? Doar pentru ca o persoana spune despre mine k sunt plictisit nu inseamna k asa ii, ba chiar nici vorba chiar aveam ce face in aceea zi, iarasi k sunt trist daca intro poza esti mai serios inseamna k esti trist? si partea cu uratenia ii parerea ta ti-o respect, nu poti fi placut absolut de toata lumea. Poate pe tine te plac toti...
Nu ma plac toti, ba chiar uneori nici macar eu nu ma plac.
Nu, daca intr-o poza esti serios nu inseamna ca esti trist.Eu am spus exact ce am simtit cand ti-am vazut poza, atata tot.Partea cu tristul pica - deci erai serios pentru poza iar partea cu freza ramane.Numai bine ^_^
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: