| mirabela_7131 a întrebat:

intrebare pentru fete! cine imi poate raspunde la intrebarele astea ii dau funda: 1. ce ar trebuie sa mancam/bem pe timpul menstruatiei? 2.am fost la baie si sangele sa lasat in absorbant iar pe deasupra erau niste cheagri (am avut prima oara ciclu acu 6 luni fix adica ieri s-au implinit 6 luni iar acum mi-a venit din nou a doua oaralaughing e ceva ingrijorator de la cheagurile astea?) 3.cate cava despre igiena si cateva marci de absorbante foasrte bune care le folositi si de unde le cumaparati (farmacii?) fara glume fundawinking

Răspuns Câştigător
| Ruddy_2272 a răspuns:

Ce a raspuns @Geo e ok. As vrea sa adaug ceva: uita-te cand iti cumperi absorbante la cate picaturi sunt desenate, sunt unele de noapte mai mari si iti recomand sa le iei pe cele pe care scrie SENSITIVE. Atentie ca din piata poti sa iei facaturi!

2 răspunsuri:
| Vanity a răspuns:

Cheagurile acelea sunt endometrul necrozat, toate femeile au asa ceva. La menstruatie trebuie sa ai grija sa mananci multe fructe, legume, sa nu stai pe suprafete reci ( ca sa nu racesti ), sa te odihnesti.Cat despre absorbante eu folosesc Always night pentru ca sunt mai sigure, mai ales daca ai un ciclu abundent. E important ca pe perioada menstrei sa faci dus in fiecare zi si sa te speli cu apa calduta ( nu fiarta sau rece) si cu un sapun bun.

| georgianatdr123 a răspuns:

Eu beau orice...nu conteaza ce bei.si mancare la fel.e normal sa.ti vina si a doua oara.dar primele 2 3 zile iti curge mult si cu cheaguri.are trebui sa te speli de fiecare data cand schimbi absorbantu. si always e cel mai bun sper ca te-am ajutat:*. Funda?happy