| Nero a întrebat:

Buna
Intrebare pentru fete
Cum v-ar placea un baiat?
-par
-ochi
-inaltime
-comportament
-imbracaminte
etc...

2 răspunsuri:
| madalyna a răspuns:

Nu conteaza neaparat culoarea parului, cel mai important este ce are in capCuloarea ochiilor lui mi-ar placea sa fie albastri(aici spun parerea mea poate alte persoane prefera alte culori)
Inaltimea nu este ceva foarte important insa conteaza si ea nu mi-as dori ca prietenul meu sa fie mai mic decat mine(aici ma refer la inaltime si de ce nu si la ani nu as vrea sa fim ca acel cuplu monden "Mony si Iri")in orice caz sa fie mai inalt putin decat partenera
Poi sa se imbrace cat mai la modawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Pentru mine nu prea conteaza culoarea parului.doar sa fie o culoare. Ca e verde, mov nu conteaza. Daca nu are doua culori parul e ok. Cei mai multi baieti ( si nu doar ) au ochii caprui... deci caprui. Inaltime : peste 1.70. Sa fie respectuos mai ales cu parintii sai pentru ca am vazut multi baieti care vorbesc urat cu parintii, sa isi asume raspunderea pentru o fapta facuta, sa creada in el insusi si sa nu se lase influentat de nimeni... Ar fi bine sa stie ce i se potriveste ca haine si sa nu stea ore in sir prin magazine dupa o pereche de adidasi.
Acum. sti si tu ca ceea ce iti place nu se potriveste cu ceea ce vezi sau ceea ce intalnesti.
Mi-ar placea un baiat sigur pe el, care stie ce vrea si lupta pana la capat pentru visele lui.