| dana39668 a întrebat:

intrebare pusa de zeci de ori pe site-ul acesta.cum sa ma despart de el? nu vreau sa il ranesc caci totusi am constiinta. Nu il mai iubesc si atat uneori imi da sentimentul ca il urasc.imi trebuie un loc deosebit pentru a face asta? va rog raspuns cat se poate de urgent.

Răspuns Câştigător
| Brunetica a răspuns:

Buna! in primul rand trebuie sa te gandesti si la tine, adica ca daca va despartit tie sa iti para rau ca se poate intampla si asta, dar pentru a te desparti de o persoana iti trebuie un motiv daca nu ai si vrei neaparat sa te desparti gasesti tu ceva. Te pup si sper ca te-am ajutat cu ceva.

5 răspunsuri:
| aalwayss a răspuns:

Pai incearca sa faci sa se desparta el de tine.Sau, daca nu merge spune`i ca s`a schimbat ceva intre voi, tu nu mai il iubesti. Daca vrea sa fiti doar prieteni si mai zici tu ceva pe acolo. Pai ar trebui sa fiti fata in fata.Acum ca tot am raspuns. Cat ati fost impreunabatting eyelashes?

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu există un loc deosebit pentru a face asta. E ca şi cum i-ai spune unul om că doreşti să-i tai un membru dar nu ştii cum să-i i-o spui mai frumos. Păi e tot una, pentru că în esenţă faptele contează. Spune-i direct. Baftă!

| Adrian_8815 a răspuns:

Depinde foarte mult de personalitatea lui. Daca e un "baiat rau" o sa-si revina imediat. Daca e un molau o sa sufere. Incepe prin a te distanta de el. Nu mai accepta sa iesiti la fel de des cum o faceati. Nu mai sta de vorba pe mess cu el. Intr-un final o sa inteleaga ca relatia s-a racit si probabil o sa sugereze chiar el sa va vedeti de drumuri.

| SomeBody12425356 a răspuns:

Nu e nevoie de un loc special. E nevoie de un argument si un ton convingator gen profa de matewinking
Daca nu intelege spui ca asta e inca un motiv de nepotrivir de personalitate
Sper ca te-am ajutat.

| Melly_7895 a răspuns:

Pai.sa`ti zic ce prostie am facut eu legata de intrebarea tah``nu styam cum sa ma desp de el.asa ca pana la urma l-am inselat, daca se poate sp asa, si apoi mi-am dat seama ca il iubeskk, da``nu krek e cazul tau, oricum Bafta**