In primul rand cred ca ai nevoie de un hobby dac ai rabdare sa scrii atat...in al doilea rand, vb despre problema ta.cred ca cel mai indicat ar fi ii trimiti acea declaratie prin e-mail(da e-mail, nu pe mess.este mai bine. sfatul unei fete). si in plus trebuie sa faci asta ca sa nu crezi ca nu ai facut nik.ai asa poate te mai usurezi. sper ca te-am ajutat.si bafta(o sa ai nevoie)
Pai eu am mai intalnit persoane cu simptomele astea.si nu le'a trecut prea usor.eu te sfatuiesc sa'i trimiti declaratia aia ori pe mess, ori pe email.sau poti sa'i scrii o scrisoare si i-o trimiti acasaa. dar mai bine pe mess ca poate are parinti mai duri si daca gasesc scrisoarea...si pana la urma ce se poate hntampla? nici nu te faci d ras ca ai zis ca nu o intalnesti prea des. spune'i! fa'ti curaj! ca o sa ai probleme mai grele in viata si iti trebuie curaj sa le rezolvi! fii barbat!bafta!
Trimite declaratia aia cu dedicatia astept raspuns, iar daca nu il primesti sau primesti raspuns negativ inseamna ca nu merita sa iti faci atatea ganduri pentru ea. Incearca sa discuti aceasta problema cu o prietena de- a ei sau cu o sora mai mare, o persoana de sex feminin care cunoaste situatia voastra pote fi de mai mult folos ca noi cei care intelegem sau nu prin ce treci. Ar trebui sa intelegi ca dragoste cu forta nu exista si desi ti se pare acum ca e sfarsitul lumii, ca toate ti se intampla numai tie, nu este asa. La 15 ani e abia inceputul si vei avea NNNNN cazuri de acest gen, intotdeauna iti doresti ca dragostea pe care o traiesti in prezent sa dureze toata viata, nu e chiar asa. Vei trece in timp peste aceasta problema, insa pentru moment atata timp cat nu ai primit un raspuns sigur, inca mai ai sperante. Succes.