Nu's baiat da' ma bag in discutia asta pentru ca nu ma pot abtine.
Pai o fata ar trebui sa fie finuta, nu? Ei bine, cele care fac asa nu au deloc aceasta calitate, deci printr'o logica... logica, afirmand ce a spus si @flav, alea nu mai sunt fete. Mai zicem uneori cate o chestie, doua la nervi ca na, oameni suntem dar sa nu exageram. Urat, pe mine ca fata si ma dezgusta.
Sincer e urat sa vezi fete care "vorbesc frumos" dar cateodata la nervi mai imi scapa si mie cate una asta e
Pai reflecta nivelul lor de cultura ...nu sunt fete de obicei se numesc "panarame" alea care stau cu "ea" in gura mai tot timpu.
Fete de cartier, nu ai ce sa le faci crede-ma, iti spune un baiat cu experienta de viata, dar unor baieti chiar le plac specimenele ...pardon,"minunatiile" astea. M rog, nu e si cazul meu pot spune ca am ramas traumatizat (glm).
Dar acum nu putem sa generalizam, orice persoana este nevoita sa "vorbeasca frumos" cateodata, dar nu la fiecare 2 cuvinte.
Sunt si ele tot suflete, tot oameni, dar poate ca le lipsesc din cei 7 ani de-acasa, din educatie... din educatia pe care trebuia sa o primeasca de la parinti, de la scoala, acest factor este dererminat uneori si din gasca (grupul/ anturajul) din care aceasta (fata ) face parte. Eu sunt neutru, nu le condamn, e alegerea lor, dar daca intalnesc o astfel de fata, iar eu ii vorbesc frumos iar ea vulgar, inseamna ca are o problema, ce nu tine de parinti / de grup etc... ci mai degraba de un ajutor medical.
Cristinaaa57 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: